5 tendințe de design pentru locuințe care au fost populare, dar acum sunt complet în afara stilului

5 tendințe de design pentru locuințe care au fost populare, dar acum sunt complet în afara stilului. Conform statisticilor, aproximativ 30% dintre persoanele care decid să își redecoreze casele preferă designul interior contemporan. Dar ar putea fi destul de dificil să aducem la viață aceste idei, deoarece deseori primim o mulțime de sfaturi controversate, iar tendințele modei se schimbă constant.

Rafturi de colt de baie din plastic

Obiectele din plastic, în special atunci când sunt amplasate în apropierea plăcilor ceramice, fac ca interiorul să pară mai ieftin. Rafturile din colț din plastic reduc vizual spațiul, astfel încât o baie mică va părea și mai mică cu acest detaliu. În schimb, este mai bine să păstrați produsele pe care le utilizați în fiecare zi în cadă și să ascundeți restul în dulapul de la chiuvetă.

Scaune tip sac


La început, scaunele tip sac erau amplasate în birourile unde angajatorii doreau să creeze un mediu confortabil angajaților lor. Dar probabil că lucrătorii de birou le-au plăcut atât de mult încât au decis să aibă și acest mobilier în casele lor. Dar scaunele cu beanbag sunt considerate de modă veche de câțiva ani, iar designerii sugerează înlocuirea lor cu fotolii sau scaune cu aspect mai modern.

Blaturi din granit gri sau maro


Blaturile din granit care erau cândva populare se confruntă cu un nou nivel scăzut acum. Se pare că le putem găsi în fiecare alt apartament și automat fac chiar și noul interior să pară învechit și de modă. Deci, atunci când alegeți suprafețe de bucătărie, este mai bine să alegeți nuanțe mate sau lucioase.

Parchet sub formă de spic


Parchetul din lemn este considerat un material de pardoseală de înaltă calitate. Așa că oamenii îl aleg adesea când își redecorează casele. Și datorită varietății de opțiuni de layout, este destul de ușor să devii confunzi. De aceea, mulți oameni aleg parchetul tip spic de obicei. Dar această opțiune face ca atmosfera din casă să se simtă de modă veche. Dacă încă nu doriți să vă confruntați cu prea multe probleme atunci când alegeți un aspect,acesta poate fi înlocuit cu un model clasic rectiliniu, ceea ce face ca spațiul să pară mai mare.

Luminile oglinzilor de la Hollywood


O oglindă înconjurată de becuri mici a devenit un vis pentru mulți fashionisti Instagram. Fiecare femeie vrea să se simtă ca o vedetă, dar, din păcate, acest element interior este probabil să ne lase din modă. Este posibil să înlocuiți luminile și oglinda de la Hollywood cu un design neutru și o iluminare mai moale.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.