5 ținute diferite cu o singură pereche de blugi

Știți cum ne plângem noi, femeile, că nu avem niciodată nimic de purtat? Voi încerca să formez azi 5 ținute diferite pornind de la o singură pereche de jeanși. Blugii mei din sunt din Pepco, unde găsiți o mulțime de modele, astfel încât să puteți lua perechea care vă avantajează cel mai mult.

Am ales un stil clasic, care să se potrivească la orice. Sunt foarte comozi și au costat numai 30 de lei. Pentru fiecare ocazie o să găsiți mai jos propunerea mea și recomandarea stilistului.

1. Ținuta de mers la job

Altă sugestie de combinație – Blugi cu sacou și un top la baza gatui + stiletto sau botină cu toc; pentru ținuta de birou, blugii trebuie să fie închiși la culoare și cât mai simpli (fără rupturi sau efect de prespălat).

2. Ieșirea cu prietenele

FOLLOW ME

3. Mers cu copiii în parc

Altă sugestie de combinație – Blugi cu sneakers, un pulover sau un sweatshirt + o parka calduroasă sau un palton mai relaxat din croi.

4. Ieșire romantică

Altă sugestie de combinație – Blugi cu un top feminin cu un detaliu de volan cu mâneci bufante, accesorizat cu un pantof cu toc care să echilibreze întreaga ținută.

5. Ținută de weekend

Altă sugestie de combinație – Blugi cu sneakers + o maletă din cașmir, ochelarii de soare preferați și un teddy coat.

După cum ați văzut, cu perechea potrivită de blugi, o femeie trece cu bine peste orice provocare din timpul zilei. Deși am folosit aceeași pereche de blugi, hainele și accesoriile pe care le-am adăugat au schimbat complet imaginea. E important să ne jucăm cu ceea ce avem și să încercăm să mixăm cât mai puține piese în cât mai multe combinații.

Dacă v-au plăcut ideile mele, puteți să reproduceți și voi ținutele și să îmi trimiteți poze!

Iar dacă vreți să vă îmbogățiți garderoba cu blugi care să vă fie aliați la orice ocazie, PEPCO vă așteptă cu o nouă colecție pe care o găsiți în magazine până pe 20 februarie și pe care o puteți vedea aici: broșura pepco

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

0 comentarii pe “5 ținute diferite cu o singură pereche de blugi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.