7 ținute care te fac să pari mai slabă


Vara este anotimpul cel mai așteptat de oamenii de pretutindeni. Odată cu venirea verii însă, trebuie să îți schimbi și garderoba. Scopul este să arăți bine în momentele cele mai frumoase din timpul verii. Și cum vara nu poți să te mai acoperi la fel de mult ca în restul anului și să îți ascunzi silueta sub un strat de haine, trebuie să înveți niște moduri în care să arăți mai bine și să îți ascunzi imperfecțiunile fără a te îmbrăca prea gros.
Soluția este să te inspiri din oricare din ținutele prezentate mai jos, care te vor face să arăți mai slabă și mai înaltă.

1. Rochie cu crepeu și papuci

1-10-600x432-2594541
Iată un mic secret: rochia care are un cordon sub piept va evidenția cea mai subțire zonă a siluetei tale, și anume talia, și va ascunde bine șoldurile și picioarele. Pentru a arăta cât mai bine, alege o pereche de papuci care atât de fashion vara aceasta.

2. Crop top și fustă midi în A


2-8-427x600-5333198
Credeai că un top scurt este potrivit doar femeilor care au un abdomen bine definit? Mai gândește-te. Purtat cu o fustă cu talie înaltă, un crop top poate să te facă să arăți mai slabă vizual, deoarece arată doar o pată de piele în punctul cel mai îngust. Asigură-te, de asemenea, că îl vei asorta cu o fustă de lungime midi, care lasă la vedere glezna.

3. Rochie pe un umăr și sandale

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3-8-600x432-4117575
Dacă nu te flatează mijlocul tău, o rochie scurtă, în vrac, este o soluție pentru tine. Tipul cusăturii îți subțiază vizual picioarele în timp ce umărul descoperit evidențiază clavicula și umărul.

4. Salopetă trei sferturi + Curea+ Sneakers cu platformă

4-8-427x600-8962351

Când vrei să îți subțiezi talia, pune o curea. O curea face minuni pentru evidențierea taliei sau crearea unei siluete tip clepsidră. De asemenea, pantalonul ar rebui să aibă o cusătură largă, cu o lungime trei sferuri, deasupra gleznei. Acest croi, plus platforma încălțămintei, creează iluzia unei siluete mai înalte.

5. Top pe umeri + Fustă în dungi verticale

5-9-474x600-8353472
Suprafața lăsată goală în jurul umerilor atrage atenția asupra zonei de până la claviculă, în timp ce dungile verticale fac ca picioarele să arate mai lungi. Să porți o fustă cu talie înaltă, pentru că va face minuni pentru subțierea mijlocului.

6. Crop Jeans + Maiou+ Kimono

6-10-474x600-6549826
Dacă vrei un aspect lejer și totuși distractiv, de vară, poți alege această combinație. Blugii drepți îți vor adăuga vizual câțiva centimetrii în plus. Kimonoul va acoperi părțile corpului cu probleme fără să te facă să suferi de temperaturile ridicate datorită texturii sale.

7. Top alb+ Pantaloni albi

7-9-427x600-5547434
Ideea este să porți o ținută într-o singură nuanță , indiferent dacă vorbim de alb cu alb, negru cu negru sau roz cu roz. E o modalitate ușoară de a compune o ținută care arată bine, mai ales dacă nu te pricepi la combinarea culorilor, dar și de a face ca silueta ta să pară mai subțire. Ca să ai o ținută interesantă poți plusa oricând cu niște accesorii statement, mari sau colorate.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.