#TIPS&TRICKS

5 tipuri de MACHIAJ pe care BĂRBAȚII le adoră

Scris de Laura P la 25 martie 2019

Există anumite tipuri de machiaj pe care bărbații le consideră atrăgătoare. Chiar dacă nu trebuie să te machiezi numai pentru a fi pe plac cuiva, iată care sunt acestea, pentru momentele când vrei să fii seducătoare.

1. Machiajul natural

Publicitate

Bărbați preferă naturalețea, așa că ai putea încerca un machiaj subtil, în care îți accentuezi genele și trăsăturile naturale, fără să încerci însă să le modifici sau să exagerezi. Vei arăta irezistibil.


2. Lolita

Combinația dintre tenul diafan cu pomeți luminoși, obraji îmbujorați, de parcă tocmai te-ai fi întors din frigul de afară și buzele lucioase inspiră candoare, vulnerabilitate și sex-appeal.

Publicitate

3. Machiajul pin-up

Preferat de unele dintre cele mai sexi femei dintotdeauna, ca Marilyn Monroe sau Hedy Lamarr, machiajul pin-up stârnește admirația reprezentantelor sexului frumos și atenția bărbaților. Fă-ți niște ochi de pisică și dă-ți cu ruj roșu pe buze.

4. Rujul roșu

Publicitate

Acesta inspiră încredere, sexualitate și putere, așa că bărbații îl observă chiar și fără să vrea. Află care este subtonul pielii tale pentru a putea alege rujul roșu care ți se potrivește perfect. De asemenea, nu uita să îți dai cu puțin fond de ten și să-ți scoți ochi în evidență cu o tușă de rimel.

5. Smokey eyes

Ieși din zona ta de comfort și încearcă să înveți cum să faci un machiaj smokey corect – combinația dintre punk-rock și look-ul seducător este mai atrăgătoare decât ai crede.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--