Cum poţi tranforma un machiaj de zi într-un machiaj de seară

MAC Cosmetics

Profesioniştii MAC Cosmetics ne învată

MAC Cosmetics

Vă promiteam săptămâna trecută că voi reveni cu partea a doua a vizitei mele la MAC Cosmetics. Dacă zilele trecute vă arătam cum putem realiza un machiaj de zi în mai puṭin de 10 minute, astăzi vă propun să aflăm cum putem transforma un machiaj de zi într-un machiaj de seară. Şi de această dată, mi-a sărit în ajutor Alice Costea, make up artist MAC Cosmetics România.
Cu această ocazie, am aflat că machiajul de seară se poate realiza extrem de uşor, fără a fi nevoie, de altfel, să înlăturăm machiajul de zi. Ceea ce transformă totul într-o operaṭiune mult mai eficientă. Tot ce ne trebuie este un creion dermatograf negru, moale, pe care îl putem blendui uşor, şi un fard de pleoape într-o culoare mai închisă. Restul…o să vă las să descoperiṭi în video-ul de mai jos.
Ah, şi nu uitaṭi: MAC Cosmetics v-a pregătit şi astăzi două produse speciale. Puteṭi câştiga un fard de pleape şi un ruj, numai cu un like & share al acestui articol către toṭi prietenii voştri de pe Facebook.
Succes! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.