6 deserturi care te ajută să slăbești în carantină

6 deserturi care te ajută să slăbești în carantină

6 deserturi care te ajută să slăbești în carantină. Chiar dacă trebuie să stăm acasă și cei mai mulți dintre noi lucrăm de acasă, asta nu înseamnă că trebuie să luăm în greutate. Dat fiind faptul că avem tendința de a mânca mai mult și orice găsim la îndemână, mișcare nu prea facem avem toate șansele ca în această vară să nu ne prezentăm la plajă din cauza felului în care arată corpul nostru și nu din cauza pandemiei. Pe lângă acest lucru, să nu uităm că și sănătatea noastră are de suferit. Astfel putem dezvolta anumite complicații.

Este importat să avem 3 mese principale pe zi și dacă vrei să slăbești trebuie să te rezumi doar la două gustări. Este dificil să nu ronțăi ceva atunci când muncești sau după programul de muncă când te relaxezi la un film. Astfel, am realizat o listă cu 6 deserturi sau gustări pe care le puteți lua între mese fără să vă fie frică de ce va arăta cântarul.

6 deserturi care te ajută să slăbești în carantină

1. Nuci, migdale, arahide

Sunt foarte sănătoase pentru că conțin grăsimi bune omega3. În schimb au și foarte multe calorii. De aceea este bine să consumi doar cât ai lua tu în pumn. Dacă dorești, poți să pui lângă și un fruct: măr, kiwi, sau o cănuță de fructe de padure.

2. Iaurt grecesc + cereale sau fruct

Este recomandat în toate dietele pentru slăbit. Este slab în calorii, este cremos și delicios. În iaurtul grecesc cu 0% grăsimi puteți adăuga și cereale sau un frunct tăiat. Iaurtul oferă probiotice necesare sistemului digestiv.

FOLLOW ME

3. Fructe crude

La acest capitol ai o plajă largă din care să-ți alegi. Oricare 2 fructe( mere, kiwi, portocale, banane, etc) sau o cănuță plină de fructe de pădure. Nu mânca fructe seara.

4. Ciocolată neagră + migdale

Deși ciocolata neagră nu conține zahăr, aceasta conține cacao care este bogată în calorii. Este rocomandat să mănânci 2-3 cuburi de ciocolată și un pumn de migdale.

5. Felii de măr cu unt de arahide

Această gustare te ajută să elimini pofta de dulce. Atenție! Untul de arahide contine multe calorii. De aceea e recomandată o linguriță de unt pentru toate feliile dintr-un măr.

6. Brânză slabă cu avocado

Această combinație are un gust bun în salate, și le poți mânca doar așa ca și gustare. Slab în calorii, gustoase și hrănitoare pot alunga senzația de foame până la ora stabilită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.