6 EXERCIȚII simple care te ajută să slăbești EFICIENT

În ziua de astăzi, majoritatea locurilor de muncă se bazează pe lucrul de la birou, care poate să dureze între 8-9 ore, în care nu ai posibilitatea de a face niciun pic de mișcare. Oamenii care lucrează în astfel de birouri, au de obicei probleme de sănătate.

Una dintre acestea ar putea fi apariția grăsimii, în zona abdomenului. Prietena ta nu va înțelege ce se întâmplă cu tine, prietenii vor râde, iar oamenii te-ar putea considera o persoană leneșă. Întrebarea este: Îți permite acest program vizita zilnică la sală? Răspunsul este NU! Dar nu este aceasta singura soluție.

Scaunul din biroul tău poate fi un instrument foarte folositor. Privește câteva moduri prin care aceasta te poate ajuta:

1. Ridicarea genunchiului la piept

Beneficii: Acest exercițiu nu te ajută doar la pierderea grăsimii din jurul stomacului, ci și face mușchii mai puternici și îmbunătățește sistemul digestiv.

Metodă: Stai drept pe scaun, fără ca spatele să-l atingă. Trage o gură de aer și ridică primul genunchi la piept. Respiră și lasă piciorul jos. Repetă procesul de 20-30 de ori, schimbând genunchiul.

FOLLOW ME

2. Ridicarea ambilor genunchi

Beneficii: Ridicarea ambilor genunchi simultan are un efect benefic asupra mușchilor abdominali.

Metodă: Ține picioarele împreună pe tot parcursul exercițiului. Ai grijă să nu cadă scaunul! Spatele drept, ridică genunchii și încordează-ți abdomenul. Nu lăsa picioarele să atingă podeaua! Repetă procesul de 10-20 de ori.

3. Ridicarea genunchilor prin flexiune

Beneficii: Este perfect pentru arderea caloriilor

Metodă: Stai pe marginea scaunului de birou. Ține măinile pe marginile scaunului pentru a avea suport. După ce ți-ai îndreptat spatele, flexează picioarele și ridică-le la piept, repetând exercițiul de 10-20 de ori, pe fiecare parte a corpului.

4. Flexiune

Beneficii: Ajută la arderea grăsimilor abdominale și-ți lucrează șoldurile.

Metodă: Stai pe marginea scaunului și ține spatele drept, ca până acum. În acest tip de exercițiu trebuie să te ridici în picioare. Ridică mâinile până la nivelul umerilor. Acum atinge-ți piciorul stâng cu mâna dreaptă și rămâi puțin în această poziție. Repetă exercițiul de 10-20 de ori și în sens invers.

5. Ridicarea corpului de pe scaun

Beneficii: Arde toate grăsimile din jurul abdomenului, a umerilor și a fesierilor. Folosește un scaun cu brațe pentru a fi mai ușor.

Metodă: Pune mainile pe brațele scaunului, după care ridică-te cât poți de mult de pe scaun. Apoi, din această poziție, adu genunchii spre piept. Repetă procesul de 4-5 ori.

6. Ridicarea genunchiului la cot

Beneficii: Tonifierea mușchilor

Metodă: Pune-ți mâinile în spatele capului. Acum, cotul drept trebuie să atingă genunchiul stâng și invers. Repetă exercițiul de 15-20 de ori.

BONUS: 7 feluri de mâncare care te ajută să slăbești

Frunze verzi (spanac, salată de varză)

Somonul arde caloriile și este extrem de gustos

Vita și pieptul de pui conțin proteine și te pot ajuta să slabești. Evită, totuși, prăjelile.

Cartofii fierți conțin minerale și nutrienți. Sunt bogați în potasium, care ajută la circularea sângelui.

Tonul are multe proteine și este unul dintre preferatele feluri de mâncare ale modelelor.

Supele conțin cele mai puține calorii.

Brânza Cottage are un nivel ridicat de proteine și este și destul de sățioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.