6 greșeli pe care le faci când îți cumperi pantofi

De câte ori nu ai crezut că ai găsit perechea perfectă de pantofi, iar atunci când ai ajuns acasă ți-ai dat seama că ai făcut o mare greșeală?. Nu există nimic mai enervant decât să-ți cheltuiți banii câștigați cu greu pe o pereche de pantofi drăguți, pe care să-i așezi apoi în spatele dulapului pentru că nu ți se potrivesc.

Se întâmplă adesea să cumprăm lucruri pe care le regreți mai târziu. Din păcate, nu putem câștiga tot timpul. Iată însă care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac oamenii atunci când cumpără pantofi, ca să le poți evita și să te poți întoarce acasă cu o pereche confortabilă de pantofi pe care să o poți purta.

1. Încerci un singur pantof

Acesta este un moment când nu trebuie să fii leneș/ă. Trebuie să probezi ambii pantofi, deoarece vor fi purtați împreună. În plus, picioarele tale nu sunt identice de 100%. Probabil că ai un picior mai lung decât celălalt sau unul de o formă diferită. Când încerci doar un pantof, faci doar jumătate din treabă.

2. Nu porți șosetele potrivite

Când cumperi pantofi, este esențial să porți șosetele pe care le vei purta de obicei cu pantofii respectivi. Dacă intenționezi să porți niște șosete super-groase cu cizme, de ce să le încerci cu șosete subțiri? Când te vei încălța cu ele acasă s-ar putea să nu ți se potrivească.

FOLLOW ME

3. Nu îi simți cu adevărat

Este tentant să fii prins în cât de frumoși sunt pantofii tăi și să nu te gândești la ceea ce sunt la picioarele tale. Închideți ochii și luați o clipă pentru a experimenta senzația. Sunt călcâiele tale arzătoare? Ți-a tăiat cureaua? Îți poți simți degetele de la picioare la capătul pantofilor tăi?

4. Nu cumperi produsele de îngrijire adecvate

Știm, este foarte enervant momentul în care te duci să plătești pentru încălțăminte și vânzătorul încearcă să te convingă să dai mai mulți bani pe produse suplimentare. Cu toate acestea, nu ai prefera să cheltuiești câțiva bănuți în plus pentru ceva care să îți facă pantofii scumpi să reziste mult mai mult timp? Nu merită asta?

5. Faci cumpărături la momentul greșit din zi

Poate că nu te-ai gândit că acet lucru are un impact decisiv asupra cumpărăturilor, dar e adevărat. Picioarele noastre se umflă pe tot parcursul zilei, în funcție de cât de bine funcționează circulața sângelui. Prin urmare, cel mai bine este să faci cumpărături seara, astfel încât să poți vedea cum te vei simți cu pantofii respectivi la câteva ore după ce i-ai încălțat.

6. Probezi pantofii mergând numai pe pe covor

Știi de ce magazinele de încălțăminte au întotdeauna covorase? Pentru că e de o mie de ori mai confortabil să mergi pe covor decât pe podea. Dacă observi că în magazine e niște pardoseală neacoperită, mergi pe acolo pentru a vedea cum te simți cu pantofii pe care vrei să îi cumperi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.