6 LUCRURI pe care trebuie să le știi dacă îți cauți PARTENER PE INTERNET


Părerile despre faptul că fiecare persoană are un suflet pereche sunt împărțite. Totuși, ce se întâmplă atunci când acesta se află pe cealaltă parte a globului? Acum mult timp, erai imposibil să știi de existența sa. Acum, lucrurile s-au schimbat.
Iată cele mai populare sfaturi pentru utilizatorii de aplicații de întâlniri:

1. Fii realistă

Nu trebui să te gândești din prima secundă că-ți vei întâlni marea dragoste și vei avea copii, familie. Pentru aceste lucruri, este nevoie de o legătură mult mai apropiată, decât cea din spatele unor mici ecrane. Pe astfel de aplicații, există o mulțime de oameni, însă sunt și tot felul de filtre care te pot ajuta. Prin intermediul lor, vei afla cum arată persoana respectivă, câți ani are, ce hobby-uri are și multe alte lucruri.

 


2. Alege-ți o fotografie potrivită

Sociologul Tinder Jessica Carbino, într-unul din interviurile sale, a spus ce fotografii atrag cei mai mulți potențiali parteneri:
Fotografiile clare în culori luminoase, în care nu există și alte persoane, în afară de tine. Se poate face o excepție pentru un animal de companie. Nu renunța la cosmetice dacă ești fată. Principalul lucru este să nu exagerezi. Zâmbește, deoarece deschiderea și bunătatea sunt apreciate de toată lumea. Alege poze decente dacă îți dorești ceva mai mult decât o aventură de o noapte.

3. Completează-ți profilul cu informații interesante

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Cel de-al doilea cel mai important pas este completarea chestionarului. Abordează această chestiune în mod responsabil. Este important să-ți spui hobbyurile pentru că, în acest fel, vei fi căutată de oameni cu aceleași pasiune ca și tine. Veți avea imediat teme comune pentru conversație. O mică viclenie de la sociologul Tinder: scrie anumite lucrurii care vor deveni un indiciu pentru începutul primei conversații. În plus, scrie numai adevărul.

4. Ia inițiativă

Scrie-i imediat, fără a aștepta tu un mesaj. Ai un scop – să te cunoști cu o persoană interesantă. De ce să pierzi timpul? Poate că e teribil de timid sau aceasta este prima lui experiență de dating online.  Nu-ți compara foștii parteneri cu un partener online. Nu refuza să te întâlnești cu cineva doar pentru că nu este genul tău.

5. Planifică o înâlnire și în viața reală

În primul rând, cu cât se întârzie mai mult momentul întâlnirii, altcineva îți poate invita partenerul.
În al doilea rând, dacă discutați totul online, atunci la prima întâlnire nu va mai fi nimic de discutat, toate subiectele generale fiind deja discutate. În al treilea rând, poți reuși să apari cu o imagine care să nu aibă nimic de-a face cu o persoană adevărată.

6. Calculează riscurile

Nu face lucruri necalculate, cum ar fi să pleci singură cu avionul în țara în care este el. Poți face asta doar dacă el vine să te ia și dacă îți oferă o anumită siguranță. Analiează-i cât mai bine profilul până să iei o astfel de decizie importantă. Ai dreptul să știi cu cine t eve întâlni și, în plus, ai dreptul de a refuza.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.