6 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a-ți scoate punctele negre de pe față și corp

6 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a-ți scoate punctele negre de pe față și corp. Este posibil să iubim fâșiile pentru punctele negre de pe nas pentru ușurința lor în utilizare, dar se dovedește că pot exista unele efecte secundare în aplicarea lor. Este întotdeauna mai bine să cunoaștem toate sfaturile specialiștilor, pentru a evita rezultate nedorite. Deci, înainte de a utiliza o bandă de pori, să aruncăm o privire mai atentă asupra acestora.

1. Fâșii de pori nu vor preveni punctele negre.

Fâșiile pentru nas nu vor împiedica apariția punctelor negre și nu vor reduce acumularea de ulei. Acesta este motivul pentru care s-ar putea să vezi din nou acele puncte negre pe nas foarte curând.

Dermatologii sugerează utilizarea benzelor nasului în mod repetat. Acest lucru poate fi o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a evita punctele negre.

2. Benzile pentru nas nu asigură curățare profundă.

Adezivul puternic îndepărtează numai straturile superioare ale celulelor moarte ale pielii și rămâne multă murdărie în interiorul porilor. Deci, este posibil să aveți nevoie de o procedură de curățare profundă oricum.

3. Benzile porilor îți pot irita pielea.

Specialiștii spun că, dacă ai pielea sensibilă, benzile de pori o pot irita și chiar pot deteriora. Acest lucru se întâmplă deoarece adezivul îți poate scoate niște fire de păr și îți încurcă pielea. În plus, este mai bine să verificați și să vedeți dacă aveți alergie la adeziv. De exemplu, puteți încerca să o aplicați mai întâi pe mână.

4. Deschide-ți pori prin abur timp de 10-20 de minute înainte de a aplica o bandă de pori.

FOLLOW ME

Apa caldă și aburul vă pot ajuta să slăbiți sebumul din porii dvs. În acest fel benzile tale pot elimina mai bine sebumul. Doar ia o baie de aburi pentru fața ta pentru aproximativ 10-20 de minute sau aplică prosoape calde pe față. Porii tăi se vor deschide mai larg și va fi mai ușor să scapi de puncte negre.

5. Tăiați benzile pentru rezultate mai bune.

Vloggerii de frumusețe recomandă tăierea marginilor benzii de pori, astfel încât să fie mai ușor să o ajustați în funcție de forma nasului. În acest caz, puteți evita bule sub bandă, astfel încât să nu vă lipsească nicio pată de pe nas. Puteți, de asemenea, să o tăiați pe jumătate și să o folosiți pe ambele părți ale obrajilor.

6. Folosiți un cub de gheață după aplicarea unei benzi de pori.

Benzile lipicioase pot face ca porii să pară mai mari după îndepărtarea vârfului punctului negru. Acest lucru ar putea face porii dvs. mai sensibili la infecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.