6 MINCIUNI pe care le spun bărbații pentru a obține ceea ce vor

Cei mai mulți băieți îți spun destul de multe doar pentru a te duce în pat. De obicei, ceea ce fac este chiar hilar și chiar amuzant.

Unii dintre ei spun aceste lucruri pentru că te plac cu adevărat și sunt sinceri, dar cei mai mulți dintre ei vin cu aceste replici doar ca să se culce cu tine. Există femei care pot citi printre linii și care pot vedea chiar prin acele cuvinte dulci și acțiuni grijulii.

1. Îți face promisiuni

Îți spune: „Iubito, îmi placi foarte mult, vreau să fiu cu tine … dar nu chiar acum. Nu îți face griji, curând vom fi împreună … „

Știi și tu că vorbele nu înseamnă nimic, mai ales dacă sunt spuse prea devreme. Concentrează-te pe fapte.

2. E de acrod cu tot ce spui

FOLLOW ME

Încercă uneori acest lucru: spune-i minciuni notorii și de necrezut, minciuni care sunt atât de evidente. Încearcă să nu râzi în timp ce faci asta. Spre exemplu:

Tu: Știi că tatăl meu a mers în spațiu?

El: „Woooow, nu ai fotografii?“ (Traducere: invita-mă la tine, nu-mi pasă că minți)

3. Știu cum să folosească „Te iubesc”

Știm cu toții scenariul. Ieși în oraș cu el, porți o rochie foarte sexy și elegantă, iar el rămâne blocat când te vede. Întreaga întâlnire este încărcată cu energie sexuală, cu trimiteri sexuale, și pare că sunteți în mijlocul unor focuri de artificii.

Te duci la el, unde cel mai probabil vă sărutați, dar vrei să te oprești aici. În acel moment el își va pune masca celui mai dulce și grijuliu tip pe care l-ai întâlnit vreodată. Următorul lucru pe care îl va face e să îți șoptească că te iubește.

În acel moment cea mai bună decizie e să pleci de acolo.

4. Alcoolul e cel mai bun prieten

Nu este intenția lor este să te îmbete până nu mai știi de tine, pentru că, nu le-ai mai folosi în niciun fel în acel stadiu de beție. Planul lui este să consumi doar un pic de băutură – doar câteva pahare pentru a te face să te simți ca și cum ai putea să-i cedezi.

5. Sunt dulci ca niște copii

El: „Iubito, mă faci să mă simt cum nu m-am mai simțit până acum …”

Știm cu toții că, în majoritatea cazurilor (mai ales când tocmai ați început să vă vedeți unul pe altul), aceasta înseamnă doar un lucru – vreau să avem relații intime.

Nu-l lăsa să te convingă că nu se mai poate ține pe picioare atunci când te vede, deoarece acest lucru se întâmplă de obicei numai atunci când e vorba de plăcerea sexuală – aplauze mari pentru cei care sunt o excepție de la regulă (dacă există).

Nu uita, trebuie să ții cont de momentul în care îți spune că nu s-a mai simțit așa înainte. Dacă se întâmplă chiar când lucrurile devin încinse, pune-ți niște întrebări.

6. Îți complimentează corpul

Există un tip care stă în fața ta, excitat ca naiba, și îți spune că ai un corp grozav. Realitatea este că acesta vrea să obțină ceva anume și nu-i pasă neapărat cum arăți. Îi pasă doar de funcționalitatea „părților tale”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.