6 minciuni pe care le spun FEMEILE


Indiferent dacă este vorba de efortul de a proteja sentimentele unei alte persoane sau de a se proteja pe sine, minciuna din când în când este ceva ce face toată lumea. Dar ce zici atunci când acea minciună vine de la partenerul tău? Bărbații și femeile mint însă în feluri diferite. Află cu ce și de ce mint femeile:

1. Numărul partenerilor

Dacă nu ești cu aceeași persoană încă din liceu, este posibil ca atât tu, cât și ceilalți parteneri ai tăi să aveți mai mult de un partener. Deși știi că acest lucru este adevărat, nu înseamnă că nu vei ezita la menționarea numărului lor. De aceea, o femeie ar putea mintă atunci când e întrebată despre istoria ei din viata intima. Desigur, ambii parteneri trebuie să se accepte reciproc pentru cine sunt, iar dacă cineva judecă pe baza numărului, este probabil timpul să mergi mai departe.

2. Viața pe social media


Daily Mail Australia raportează un sondaj efectuat de The Works, care susține că 64% dintre femeile australiene au făcut declarații înfrumusețate sau înșelătoare pe social media, în timp ce doar 36% dintre bărbați au fost descoperiți făcând același lucru.

3. „Nu am nimic”

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

În același sondaj, cercetătorii au descoperit că cea mai frecventă minciună în rândul femeilor este: ​​”Nu am nimic, sunt bine”. Deși este o minciună acceptabilă în relațiile platonice, cum ar fi cu un coleg de muncă, această minciună nu își are rostul într-o relație romantică. O femeie care îi spune partenerului că este bine când are de fapt ceva pe suflet ar putea să o facă să se simtă izolată plină de resentimente.

4. Prețuri

Terapeutul de cuplu DeAnne Lorraine a declarat: ”Femeile cred că un bărbat le va judeca pentru obiceiurile lor de cheltuieli și că va crede că sunt naive sau nesăbuite.”Când vine vorba de bani, totuși, este bine să fii cinstit.”

5. Partenerul actual e cel mai bun

Să vrei să îți arăți aprecierea pentru partener este un lucru natural. Poate că ești cu persoana cu care vrei să fii tot restul vieții tale și asta e minunat. Dar asta nu însemnă că niciunul dintre voi nu poate avea sau nu a avut pe cineva mai bun.

6. Fostul prieten nu a contat prea mult

Oricine a acordat o perioadă semnificativă de timp unei alte persoane avea cu siguranță sentimente pentru ea, chiar dacă acestea au dispărut la un moment dat. În general, femeile mint în legătură cu fostul prieten pentru a nu-i răni sentimentele actualului sau ca să pară că nu era mereu în căutarea persoanei perfecte.

Oricum ar fi, o relație trebuie să se bazeze pe sinceritate, iar partenerul tău ar trebui să fie destul de matur încât să înțeleagă că ai iubit și pe altcineva înaintea lui.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.