6 minciuni pe care le spun FEMEILE

Indiferent dacă este vorba de efortul de a proteja sentimentele unei alte persoane sau de a se proteja pe sine, minciuna din când în când este ceva ce face toată lumea. Dar ce zici atunci când acea minciună vine de la partenerul tău? Bărbații și femeile mint însă în feluri diferite. Află cu ce și de ce mint femeile:

1. Numărul partenerilor

Dacă nu ești cu aceeași persoană încă din liceu, este posibil ca atât tu, cât și ceilalți parteneri ai tăi să aveți mai mult de un partener. Deși știi că acest lucru este adevărat, nu înseamnă că nu vei ezita la menționarea numărului lor. De aceea, o femeie ar putea mintă atunci când e întrebată despre istoria ei din viata intima. Desigur, ambii parteneri trebuie să se accepte reciproc pentru cine sunt, iar dacă cineva judecă pe baza numărului, este probabil timpul să mergi mai departe.

2. Viața pe social media

Daily Mail Australia raportează un sondaj efectuat de The Works, care susține că 64% dintre femeile australiene au făcut declarații înfrumusețate sau înșelătoare pe social media, în timp ce doar 36% dintre bărbați au fost descoperiți făcând același lucru.

3. „Nu am nimic”

FOLLOW ME

În același sondaj, cercetătorii au descoperit că cea mai frecventă minciună în rândul femeilor este: ​​”Nu am nimic, sunt bine”. Deși este o minciună acceptabilă în relațiile platonice, cum ar fi cu un coleg de muncă, această minciună nu își are rostul într-o relație romantică. O femeie care îi spune partenerului că este bine când are de fapt ceva pe suflet ar putea să o facă să se simtă izolată plină de resentimente.

4. Prețuri

Terapeutul de cuplu DeAnne Lorraine a declarat: ”Femeile cred că un bărbat le va judeca pentru obiceiurile lor de cheltuieli și că va crede că sunt naive sau nesăbuite.”Când vine vorba de bani, totuși, este bine să fii cinstit.”

5. Partenerul actual e cel mai bun

Să vrei să îți arăți aprecierea pentru partener este un lucru natural. Poate că ești cu persoana cu care vrei să fii tot restul vieții tale și asta e minunat. Dar asta nu însemnă că niciunul dintre voi nu poate avea sau nu a avut pe cineva mai bun.

6. Fostul prieten nu a contat prea mult

Oricine a acordat o perioadă semnificativă de timp unei alte persoane avea cu siguranță sentimente pentru ea, chiar dacă acestea au dispărut la un moment dat. În general, femeile mint în legătură cu fostul prieten pentru a nu-i răni sentimentele actualului sau ca să pară că nu era mereu în căutarea persoanei perfecte.

Oricum ar fi, o relație trebuie să se bazeze pe sinceritate, iar partenerul tău ar trebui să fie destul de matur încât să înțeleagă că ai iubit și pe altcineva înaintea lui.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.