6 motive REALE pentru care bărbații preferă femeile PLINUȚE

Deși vedem peste tot fotomodele de succes cu mărimi de 90-60-90, în realitate foarte puțini bărbați își doresc o relație cu femei slabe. Dintotdeauna bărbații au fost atrași de femeile cu forme pline. Sânii mari, posteriorul bombat și copasele voluptoase încing rapid imaginația bărbaților.

Iată 6 motive pentru care bărbații preferă femeile cu forme:

1. Au sâni mai mari

Există mulți bărbați cărora le plac sânii și femeile plinuțe au sâni mai mari. E chiar simplu. Nu-i deranjează cei câțiva centimetri în plus de pe talie atâta timp cât ajung să se bucure de „bunătăți”.

2. Au fund mai mare

La fel ca sânii, un fund mare și o talie lată reprezintă semne de feritilitate. Forma posteriorului este foarte importantă și e de preferat să fie un fund fermn. Fundul este un atu foarte sexy, așa că nu ar trebui să eziți să-l pui în evidență.

FOLLOW ME

 

3. Mănâncă

Dacă ciugulești dintr-o salată și termini cu o oră înainte ca el să își fi mâncat friptura și cartofii, se va agita destul de mult. Bărbaților le plac femeile cu forme pentru că mănâncă împreună cu ei și e mereu mai confortabil să mănânci cu cineva decât să stea cineva lângă tine și să te privească în timp ce mănânci.

4.Arată mai tinere

Bărbaților le mai plac femeile cu forme pentru că, în general, arată mai tinere. E adevărat, grăsimea aceea în plus netezește ridurile, doamnelor!

5. E un semn de fertilitate

Un alt motiv principal pentru care bărbaților le plac femeile cu forme este, de fapt, biologic și subconștient. Bărbații asociază șoldurile late și sânii mari cu fertilitatea; mereu au făcut-o. Chiar dacă nu sunt pregătiți să aibă copii, faptul că pari fertilă îi face să vrea să se cupleze cu tine.

6. Reprezintă frumusețea clasică

Toate tablourile și sculpturile clasice vechi înfățișau femei cu forme. Din Grecia Antică și până în Renaștere, femeile care aveau coapse mari, cu celulită, și brațe durdulii erau considerate frumoase. Există câteva motive pentru asta. Exceptând ideea fertilității (deja discutată), se știe că femeile care au forme sunt bine hrănite.

Hrana este un semn de sănătate. Este, de asemenea, un semn de bogăție (arată că îți poți cumpăra mâncare și tot restul). S-a dovedit că pe timp de probleme economice mai mulți bărbați au preferat femeile cu forme, pentru că, în mintea lor, asociau asta cu sănătatea și bogăția.

Indiferent ce greutate ai, mereu există cineva care te găsește atrăgătoare. Deci, în loc să te frustrezi din cauza kilogramelor, apreciază-ți corpul așa cum este. Dacă ești o femeie cu câteva kilograme în plus, nu te ascunde, ieși și expune-te. Nu vrei să îți etalezi formele alea?

0 comentarii pe “6 motive REALE pentru care bărbații preferă femeile PLINUȚE

  1. Constantin Rusu says:

    Imi place mult si apreciez tot ce ai scris, draga Ela; mie nu mi-au placut femeile slabe si o sa mor indragostit de picioarele frumoase si plinute. Te rog sa ai in vedere ca picioarele reprezinta o parte foarte importanta a sexului frumos si ca nu trebuie ascunse in tot felul de haine barbatesti.Te rog sa le sensibilizezi in acest sens! Cu mare drag si cu multi pupici Printesa a frumusetii!

  2. IOANA says:

    Contează foarte mult felul de a fi!
    Am o colega plinuța care e fara supărare, proastă, ca altfel nu am avea cum sa o numim! Are forme frumoase, dar baietii se retrag de lângă ea si e si frumoasă.. Mai am o colega, tot plinuța, tot foarte frumoasa, si e deșteaptă, cuminte, zâmbăreața, si trag băieții la ea, au au. Deci cred ca s-a înțeles! Burta, șuncile, vergeturile si ccelulita sunt feminine si orice bărbat poate trece peste daca sufletul tau e de milioane! MMarilyn Monroe zicea: ” o femeie fara burta e ca o casa fara balcon” Niciodată o femeie slaba nu se poate compara cu una plinuța! PPlinutele sunt cele mai frumoase!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.