6 RĂSPUNSURI la cele mai mari întrebări legate de DESENELE DISNEY

Iată o listă cu răspunsurile pe care probabil le așteptai încă din copilărie. Întrebările au chinuit, cu siguranță, multe generații.

1. De ce personajeleor din Tom și Jerry li se văd numai picioarele?

Cu siguranță și tu te-ai întrebat de multe ori de ce nu apr fețele tuturor personajelor din desen. Ei bine, răspunsul este destul de simplu. Desenul animat arată realitate din perspectiva unor animale, astfel că dacă unele personaje ar fi filmate complet, altele nu s-ar mai vedea deloc (cum ar fi Jerry). Datorită insistențelor oamenilor, au fost făcute unele excepții.

2.  Ce rasă este Scooby-Doo?

1-3-600x430-2158018
Scooby-Doo este un mastiff german. Creatorul desenului animat a făcut unele schimbări, culoarea câinelui din desen fiind maro și având, în plus, câteva pete.

3. De ce Prințesele Disney nu au mamă?

FOLLOW ME

Există anumite teorii, conform cărora mama lui Walt Disney a murit într-un incendiu, iar din cauza acestui trist eveniment, scenariile au încercat să evite pe cât posibil acest subiect.  De fapt, lipsa mamelor prințeselor Disney reprezintă o anumită strategie. Acest lucru induce sentimente precum tristețe și singurătate, lucru care amplifică tragicul situației.

4. De ce personajele din The Simpsons sunt galbene?

3-4-600x357-5175359
Creatorul desenului animat a dorit, încă de la început, să ofere televiziunii o pată de culoare. După anumite experimente, și-a dat seama că galbenul este cea mai potrivită și iată că așa a și fost. Acum, este dificil să găsești o persoană care să nu-i recunoască pe protagoniști în doar câteva clipe.

5. De ce personajele din desene animate au numai patru degete?

Ai observat și tu că, în general, personajele din desene animate au doar 4 degete, nu? Ei bine, unul dintre motive este timpul. Se pare că lipsa unui deget putea să scadă radical timpul dedicat realizării desenelor. După o anumită perioadă, acest lucru a devenit un fel de tradiție.

4-4-600x372-2694178

6. De unde vin numele Țestoaselor Ninja?

Autorii cărții de benzi desenate, Kevin Eastman și Peter Laird au planificat inițial să le numească după unele nume vechi japoneze. Lucrurile s-au schimbat, iar ei au considerat că numele artiștilor ar putea avea un impact mult mai mare asupra publicului, așa că țestoasele au primit nume extrem de sonore- Leonardo, Michelangelo, Donatello, Raphael.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.