6 REGULI DE AUR pe care trebuie să le știi când îți alegi RIMELUL

Privirile pot să „ucidă” sau să cucerească. De aceea, genele sunt importante. Fiindcă nu toate femeile s-au născut cu gene lungi și dese, firmele de cosmetice îți pun la dispoziție produse care te pot ajuta. Află care sunt detaliile care te ajută să faci diferenţa dintre un rimel care îţi va face genele să arate impecabil şi unul care te va dezamăgi, indiferent de suma pe care eşti dispusă să o investeşti.

Iată câteva sfaturi despre cum să-ți alegi rimeul potrivit:

1. Rimelul rezistent la apă

 Nu încarcă genele și se îndepărtează ușor, fiind recomandat persoanelor care lucrează în medii cu umiditate ridicată. Este, de asemenea, perfect pentru vară.

2. Pentru gene rare

Alege un rimel cu textură uscată, pentru a oferi genelor volum și alungire.

FOLLOW ME

3. Forma periei

Pentru gene cu mai mult volum, folosește o perie curbată. Pentru o acoperire completă a genelor, alege un rimel cu perie dreaptă.

4. Gene rare și subțiri

Pentru a avea niște gene mai groase, alege un rimel cu formulă umedă.

5. Maro sau negru

Rimelul maro evidențiază naturalețea, iar cel negru are un efect dramatic, făcându-ți ochii să fie pătrunzători.

6. Prețul

Deși rimelurile de firmă sunt mai scumpe, conținutul nu diferă prea mult de cel al rimelurilor de la firme mai puțin cunoscute.

În cazul rimelului, contează foarte mult recipientul. Peria și ștergătorul sunt alte două elemente care determină efectul final al produsului asupra genelor. În funcție de rezultatul pe care poți să îl obții, peria rimelului poate alungi, îngroșa sau separa genele. Ștergătorul este ajută să elimin excesul de rimel în momentul în care scoți peria din tub. Dacă acesta este prea strâns, rămâne prea puțin produs pe perie, dacă este prea larg, prea larg, genele se vor lipi din cauza excesului de rimel rămas pe perie.

Alege rimelul potrivit pentru tine pentru a ieși din mulțime. Un rimel bun îți poate oferi o privire seducătoare ce te va face să fii mai încrezătoare. Este important să alegi rimelul potrivit pentru tine și să folosești un produs care te poate ajuta din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.