6 REGULI DE AUR pe care trebuie să le știi când îți alegi RIMELUL

Privirile pot să „ucidă” sau să cucerească. De aceea, genele sunt importante. Fiindcă nu toate femeile s-au născut cu gene lungi și dese, firmele de cosmetice îți pun la dispoziție produse care te pot ajuta. Află care sunt detaliile care te ajută să faci diferenţa dintre un rimel care îţi va face genele să arate impecabil şi unul care te va dezamăgi, indiferent de suma pe care eşti dispusă să o investeşti.

Iată câteva sfaturi despre cum să-ți alegi rimeul potrivit:

1. Rimelul rezistent la apă

 Nu încarcă genele și se îndepărtează ușor, fiind recomandat persoanelor care lucrează în medii cu umiditate ridicată. Este, de asemenea, perfect pentru vară.

2. Pentru gene rare

Alege un rimel cu textură uscată, pentru a oferi genelor volum și alungire.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Forma periei

Pentru gene cu mai mult volum, folosește o perie curbată. Pentru o acoperire completă a genelor, alege un rimel cu perie dreaptă.

4. Gene rare și subțiri

Pentru a avea niște gene mai groase, alege un rimel cu formulă umedă.

5. Maro sau negru

Rimelul maro evidențiază naturalețea, iar cel negru are un efect dramatic, făcându-ți ochii să fie pătrunzători.

6. Prețul

Deși rimelurile de firmă sunt mai scumpe, conținutul nu diferă prea mult de cel al rimelurilor de la firme mai puțin cunoscute.

În cazul rimelului, contează foarte mult recipientul. Peria și ștergătorul sunt alte două elemente care determină efectul final al produsului asupra genelor. În funcție de rezultatul pe care poți să îl obții, peria rimelului poate alungi, îngroșa sau separa genele. Ștergătorul este ajută să elimin excesul de rimel în momentul în care scoți peria din tub. Dacă acesta este prea strâns, rămâne prea puțin produs pe perie, dacă este prea larg, prea larg, genele se vor lipi din cauza excesului de rimel rămas pe perie.

Alege rimelul potrivit pentru tine pentru a ieși din mulțime. Un rimel bun îți poate oferi o privire seducătoare ce te va face să fii mai încrezătoare. Este important să alegi rimelul potrivit pentru tine și să folosești un produs care te poate ajuta din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.