6 trucuri care te ajută să SCAPI de VERGETURI

6 trucuri care te ajută să SCAPI de VERGETURI

6 trucuri care te ajută să scapi de vergeturi. Deși sunt perfect normale și naturale, fiecare doamnă și domnișoară își crează un complex la un moment dat în viață din cauza șențulețelor de pe piele. Este important să ne acceptăm așa cum suntem și să ne iubim așa cum suntem, iar dacă putem ajusta unele mici ”neplăceri” să le spunem așa, este bine să încercăm.

Așadar, cu cele 6 trucuri poate că vergeturile nu vor dispărea definitiv dacă sunt foarte adânci, însă cu siguranță se vor diminua considerabil. Iată ce trebuie să faci:

1. Hridratează bine pielea

Focusează-te pe zonele predispuse apariției vergeturilor. Folosește geluri cu aloe-vera, uleiuri esențiale, crede intens hidratante cu extracte din plante care acționează ca niște factori reparatori din interior spre exterior. Pentru a maximiza efectul, poți aplica o cremă chiar înainte de culcare, după ce ți-ai făcut duș. Atunci porii pielii sunt deschiși și pot absorbi mai eficient crema.

2. Citește cu atenție ce scrie pe ambalajul produselor alimentare/ cremelor

Nu te mai grăbi să cumperi orice. Dacă vrei o siluetă de invidiat și o piele ca în reclame trebuie să ai grijă mare ce alimente consumi. Pe de altă parte, cremele pe care le folosești trebuie să conțină vitaminele A, E și C care ajută la regenerarea pielii și numeroase uleiuri esențiale. Spre exemplu: uleiul de gălbenele, aloe vera sau tea tre sunt cele mai eficiente. Poți să aplici o cantitate mică de ulei pe care să o masezi pe zona cu vergeturi.


3. Exfoliază pielea

Este important să o faci în fiecare zi, în timpul dușului. Nu trebuie să dai o avere pe exfolianții din comerț. Poți folosi zahăr sau zaț de cafea. Iar pentru o piele catifelat după duș puteți pune și puțin ulei de măsline peste zațul de cafea. După ce vă spălați normal cu gen de duș, pilea va fi foarte proaspătă și catifelată.

4. Bronzeaz-te!

Un truc pentru a scăpa de proapetele vergeturi este să te expui la soare, folosind o cremă cu protecție solară. O dată cu bronzul ar trebui să se reducă și urmele de vergeturi.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Bea apă

Nu trebuie să exagerezi cu cantitatea de apă pe care o bei. Este suficient să bei apă atunci când îți este sete. Însă este important să nu înlocuiești apa cu suc, cafea, ceai sau alt lichid.

6. Ia vitamie

Studiile au arătat că zincul este foarte important în dezvoltarea vergeturilor. Vorbiți cu doctorul dvs. și solicitați un supliment alimentar pe bază de zinc.

BONUS:

Dacă ești pe stilul home-made și îți place să știi sigur ce pui pe tine, îți propunem o cremă hidratantă pe care o poți face la tine acasă:

Ingredinte:
-avocado
-6 capsule de vitamina E,
-4 capsule de vitamina A,
-2 linguri de gen de alor-vera,
-2 linguri ulei de măsline,
-1 lingură de praf de alge verzi.

Pune un avocado în cuptor și ceace-l. Amestecă apoi conținutul acestuia până devine o pastă.Adaugă restul ingredientelor și amestecă bine până când aceasta devine o pastă omogenă. Aplică rezultatul pe zona cu vergeturi. Aceasta acșionază ca o mască și trebuie lăsată 30 de minute pe zi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.