Cum scăpăm de vergeturi simplu şi eficient?

Cum scăpăm de vergeturi simplu şi eficient - www.elacraciun.ro

Vergeturile – Există o metodă care promite să ne scape de urmele inestetice

Odată cu venirea verii, la vedere nu ies doar picioarele frumoase şi trupurile frumos sculptate, ci şi micile defecte care ne dau bătăi de cap. Şi pentru că vorbim de mici imperfecţiuni ce ni se par adevărate drame, vergeturile ocupă un loc de frunte când vine vorba de costumul de baie.

Inestetice, greu de eliminat, vergeturile apar oricând, mai ales în timpul adolescenţei sau al sarcinii. Explicaţia medicală a apariţiei vergeturilor constă în ruperea ţesutului conjunctiv, datorită unei întinderi rapide a pielii. Responsabili pentru acest lucru sunt factorii genetici, efortul fizic, stările cu hipoglicemie, stresul, obezitatea, alimentaţia nesănătoasă, utilizarea de steroizi anabolizanţi. Zonele cele mai expuse sunt: coapsele, abdomenul, fesele. Însă nici bărbaţii nu sunt scutiţi, cei mai expuşi fiind cei care practică sporturi cu grad ridicat de dificultate şi cei care se dopează cu steroizi anabolizanţi.

Cum scăpăm de vergeturi simplu şi eficient - www.elacraciun.ro

Pentru cine a încercat să le trateze ştie cât de greu este de dus la îndeplinire acest ţel, dar realitatea şi mai dureroasă este alta: vergeturile nu pot fi eliminate. Dietele miraculoase ori leacurile-minune nu reuşesc să trateze definitiv vergeturile. Dacă şi vouă vi se pare cunoscut, nu disperaţi: există o metodă care promite să ne scape de aceste urme. Doamna dr. Andreea Iftimie, medic estetician la clinica Fazzada, ne-a explicat că această tehnică „presupune excizia ţesutului afectat prin laser Profractional şi „strângerea” pielii lăsate prin skin tightning cu BBL. Printr-o combinaţie de mai multe aplicaţii laser Sciton, putem să avem o reducere de aproximativ 80% la suprafaţa pielii afectată de vergeturi.”

Dacă celelalte tratamente dau rezultate după un timp îndelungat, tratamentul cu Fraxel garantează rezultate vizibile. „Acest tratament este printre puţinele care dau cu adevărat rezultate ce se pot observa pe termen mediu şi lung. Pielea este refăcută într-o mare proporţie, aspectul este mult îmbunătăţit. Ce trebuie să reţină clienţii care apelează la această tehnică este faptul că textura pielii nu va fi complet refăcută deoarece, odată „lovită”, nu mai poate fi readusă la starea iniţială. Dar poate fi tratată şi poate arăta mai sănătoasă şi mai tânără.”

Laserul tratează pe o suprafaţă mică doar zona afectată de vergeturi. „Procedura este destul de dureroasă, se poate face anestezie locală injectabilă sau prin aplicare de cremă. Viitorii pacienţi trebuie să ştie că se folosesc impulsuri scurte de lumină, ceea ce face destul de greu de suportat tratamentul acesta. Tratamentul durează de la câteva minute la o jumătate de oră sau poate chiar mai mult, în funcţie de suprafaţa afectată de vergeturi”, ne-a explicat dr. Andreea Iftimie. Iar rezultatele sunt permanente și vizibile începând cu a doua lună. O altă veste bună este că oricine are vergeturi poate apela la Fraxel, fie că vorbim de adolescente, femei care au născut sau bărbaţi.

Înainte…

FOLLOW ME

Înainte...

…şi după tratamentul cu Fraxel

...şi după tratamentul cu Fraxel

De ce să apelați la un astfel de tratament? Pentru că este o metodă mai puţin costisitoare, este mai puţin riscantă faţă de alte proceduri care implică intervenţii chirurgicale, rezultatele apar în timp scurt şi sunt de durată, intervenţia poate fi făcută cu anestezie locală și se poate interveni doar pe suprafaţa afectată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.