6 TRUCURI care te ajută să slăbești

Conform statisticilor, o persoană încearcă în medie de 4 ori pe an să slăbească, dar numai 1 din 100 de oameni reușește asta. Dacă vrei ca tu să fii acel 1%, iată aici câteva secrete pentru a-ți atinge mai ușor scopul.

1. Fii consecventă

Începutul este întotdeauna geu, mai ales într-o dietă care conține numai fructe și legume. Va fi un stres foarte mare pentru corpul tău, în consecință, acesta va reacționa în mod corespunzător. Încearcă să nu ai asteptări prea mari de la tine la început. Fă modificări progresive.

2. Ține evidența progresului

Crezi sau nu, este foarte important să îți monitorizezi progresul. Acest lucru îți va oferi o imagine reală a pierderii în greutate. Uneori trebuie să aștepți luni întregi pentru a deveni vizibile modificările, astfel încât, dacă ții evideța schimbărilor, vei rămâne motivată.

3. Fii activă

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Dietele nu te ajută dacă nu sunt combinate și cu activitate fizică. Chiar și mersul pe jos va fi de ajutor dacă faci asta în mod constant.

4. Caută sprijin din partea familiei și a prietenilor

Este extrem de important să fii sprijinită de cei apropiați. Ei trebuie să știe că dacă vei cădea îm ispită te vei simti vinovată așa că ar trebui să fie atenți cu ceea ce mănâncă când sunt în preajma ta. Este modul lor de a te sprijini în lupta ta cu kilogramele.

5. Dă-ți seama de tipul metabolismului tău

Daca simți că faci totul pentru a pierde în greutate, dar încă nu ai rezultate notabile, e în regulă. De fapt, este o problemă foarte frecventă. Înainte de a renunța, află mai multe despre metabolismul tău. Dacă ai un metabolism lent, trebuie să fii răbdătoare și nu lăsa garda jos. Nu uita că rezultatele pe termen lung devin vizibile.

6. Orice dietă trebuie supravegheată

Dacă ai decis să începi o dietă, trebuie să contactezi un nutritionist bun pentru supraveghere și consiliere. Nu uita: cu toate aceste „diete minune”, care promit sa ardă kilograme de grăsime în cel mai scurt timp, riști să îți pui în pericol sănătatea. Dietelor cu puține calorii le lipsesc substanțe nutritive esențiale pentru buna funcționare a corpului, astfel încât acestea pot avea un efect negativ asupra stării mentale și fizice.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.