6 TRUCURI care te ajută să slăbești


Conform statisticilor, o persoană încearcă în medie de 4 ori pe an să slăbească, dar numai 1 din 100 de oameni reușește asta. Dacă vrei ca tu să fii acel 1%, iată aici câteva secrete pentru a-ți atinge mai ușor scopul.

1. Fii consecventă

Începutul este întotdeauna geu, mai ales într-o dietă care conține numai fructe și legume. Va fi un stres foarte mare pentru corpul tău, în consecință, acesta va reacționa în mod corespunzător. Încearcă să nu ai asteptări prea mari de la tine la început. Fă modificări progresive.

2. Ține evidența progresului


Crezi sau nu, este foarte important să îți monitorizezi progresul. Acest lucru îți va oferi o imagine reală a pierderii în greutate. Uneori trebuie să aștepți luni întregi pentru a deveni vizibile modificările, astfel încât, dacă ții evideța schimbărilor, vei rămâne motivată.

3. Fii activă

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Dietele nu te ajută dacă nu sunt combinate și cu activitate fizică. Chiar și mersul pe jos va fi de ajutor dacă faci asta în mod constant.

4. Caută sprijin din partea familiei și a prietenilor

Este extrem de important să fii sprijinită de cei apropiați. Ei trebuie să știe că dacă vei cădea îm ispită te vei simti vinovată așa că ar trebui să fie atenți cu ceea ce mănâncă când sunt în preajma ta. Este modul lor de a te sprijini în lupta ta cu kilogramele.

5. Dă-ți seama de tipul metabolismului tău

Daca simți că faci totul pentru a pierde în greutate, dar încă nu ai rezultate notabile, e în regulă. De fapt, este o problemă foarte frecventă. Înainte de a renunța, află mai multe despre metabolismul tău. Dacă ai un metabolism lent, trebuie să fii răbdătoare și nu lăsa garda jos. Nu uita că rezultatele pe termen lung devin vizibile.

6. Orice dietă trebuie supravegheată

Dacă ai decis să începi o dietă, trebuie să contactezi un nutritionist bun pentru supraveghere și consiliere. Nu uita: cu toate aceste „diete minune”, care promit sa ardă kilograme de grăsime în cel mai scurt timp, riști să îți pui în pericol sănătatea. Dietelor cu puține calorii le lipsesc substanțe nutritive esențiale pentru buna funcționare a corpului, astfel încât acestea pot avea un efect negativ asupra stării mentale și fizice.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.