7 COINCIDENȚE stranii care demonstrează că GENELE noastre sunt UIMITOARE

Iată câteva informații despre descendenții unor personaje iconice ale secolului trecut – se pare că așchia nu sare departe de truchi:

1. Rose și Tatiana Schlossberg (nepoatele lui John și Jacqueline Kennedy)

Rose e cea mai mare și cea care seamănă mult cu bunica ei legendară, Jacqueline. A absolvit la Harvard, e interesată de film și a debutat de curând într-un serial de comedia. Sora sa, Tatiana, a absolvit la Universitatea Yale și este ziaristă.

 

2. Emma Ferrer (nepoata lui Audrey Hepburn și Mel Ferrer)

Emma e fiica lui Sean, fiul cel mare al actriței. Desenează bine încă din copilărie și studiază la Academia de Bellas Artes  din Florența și, la fel ca și bunica sa, colaborează cu UNICEF. Acum câțiva ani, a semnat un contract cu o agenție de modelling și a participat la câteva ședințe foto.

3. Alyson Le Borges (nepoata lui Alain și Nathalie Delon)

FOLLOW ME


Într-o zi, un fotograf, fără să știe cine e Alyson, i-a spus: „Dacă Alain Delon ar fi femeie, ar arăta ca tine.” Alyson a moștenit frumusețea și farmecul bunicului său, dar nu a optat pentru cinematografie, ci pentru o carieră de model.

4. Levi Dylan (nepotul lui Bob și Sara Dylan)

Acest tânăr încântător, ca și alți descendenți ai unor persoane faimoase, nu respinge contractele cu agențiile de modelling. Pentru el contează însă și muzica – băiatul cântă la chitară și compune cântece pentru el și prietenii săi.

5. Anne Charrier (nepoate lui Brigitte Bardot și Jacques Charrier)

Anne și-a început cariera de actriță în 1999, în teatru, și cu timpul a început să primească oferte mai interesante în cinematografie și televiziune.

6. Carlota Casiraghi (nepoata lui Grace Kelly și Raniero III de Monaco)

Carlota a studiat la Sorbonna, se dedică evenimentelor de caritate și jurnalismului, îi place să călărească și în timpul liber apare în publicații de modă – de exemplu, un timp a fost imaginea firmei Gucci.

7. Diana Picasso (nepoata lui Pablo Picasso)

Diana a studiat Dreptul și Istoria Artei și a lucrat ca expert la casa de licitație Sotheby. Acum lucrează la expozițiile celor mai bune muzee din lume și face parte din asociații artistice.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.