7 diferențe dintre FEMEIE ADEVĂRATĂ și o FATĂ RĂSFĂȚATĂ

Cum poți să îți dai seama dacă cea cu care te întâlnești ești o fetiță râzgâiată sau o femeie în toată firea? Există câteva indicii care te pot face să-ți dai seama rapid dacă cea cu care petreci timpul este o adevărată lady ori o fetiță ce mai are de copilărit.

Se spune că bărbații preferă să se întâlnească cu femei care sunt mai mature, pentru că au o altă perspectivă a vieții și sunt mai înțelepte și nu le plac nazurile pe care le fac fetele imature.

Iată 7 moduri prin care poţi vedea dacă cea cu care te întâlneşti este o fată imatură şi nu o femeie adevărată:

1. Fetele caută atenţie

La o petrecere, fetele care vor să atragă atenţia vor fi foarte gălăgioase. Femeile ştiu cum să se distreze și în timp ce se comportă civilizat și elegant.

2. Femeile sunt independente

FOLLOW ME

Femeile nu se vor simți nesigure sau geloase când vrei să ieși într-o seară cu prietenii. Ele înțeleg că e important să ai timp și pentru tine și vor profita de ocazie ca să organizeze și ele o noapte a fetelor. Fetele, în schimb, se vor agăța de tine de fiecare dată când vrei să te vezi cu amicii.

3. Femeile sunt elegante

La o petrecere, o femeie se va distra păstrându-și eleganța, pe când fetele vor bea pahar după pahar și chiar s-ar putea comporta într-un mod mai nepotrivit.

4. Fetele adoră rețelele de socializare

Femeile își trăiesc viața, pe când fetelor le place să posteze totul pe rețelele de socializare.

5. Femeile adoră să încerce lucruri noi

Din cauza insecurităților lor, adesea fetele nu vor fi dispuse să încerce lucruri sau pasiuni noi. Femeile sunt sigure de valoarea lor și vor fi deschise la noi aventuri.

6. Fetele sunt obsedate de felul în care arată

Fetele își vor reface machiajul de 100 de ori în timpul unei petreceri, pe când femeile vor încerca să adopte un look cât mai natural și să se simte confortabil în pielea lor.

7. Fetele sunt obsedate de televizor

Fetele iubesc să se uite la dramele de la televizor, iar femeile sunt mai interesate de lectură, pentru a câștiga experiență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.