7 dintre cele mai mari NEMULȚUMIRI ale FEMEILOR

Femeile sunt întotdeauna nemulțumite. Corect? Atunci când vine vorba de aspectul lor fizic, mereu ar avea ceva de schimbat. Fie că este vorba de siluetă, de buze, de sâni sau de posterior, ele vor dori mereu să facă anumite modificări.

Dacă te regăsești, cel mai important sfat este să încerci să fii mulțumită cu tine și să-ți accepți micile imperfecțiuni. Uită de celulită, de coșul apărut într-un moment nepotrivit și bucură-te de aspectul tău!

Complexele au efecte negative asupra oamenilor. Te pot împiedica din a te bucura de cele mai frumoase momente.
Iată o listă cu cele mai întâlnite complexe, în rândul femeilor

1. Sânii mici
Sânii mici reprezintă, pentru multe femei, cel mai mare complex. Acest lucru a fost alimentat în ultimul timp și de numărul mare de operații de mărire a bustului.

Femeile cred, în general, că bărbații sunt atrași în special de femeile cu un piept cât mai mare. Acest lucru nu este în totalitate adevărat. Există și bărbați cărora le plac sânii mici și care nu simt nicio atracție pentru „pepeni”. Nu uita că bărbații apreciază naturalețea!

2. Nasul prea mare

FOLLOW ME

Rinoplastia este una dintre operațiile care au o justificare. Problemele de respirație sunt chiar serioase. Totuși, nu apela la această operație dacă nu ai o problemă reală.

Încearcă să nu te iei după ce face X sau Y și fii mulțumită cu ceea ce ai. Un nas mic nu se potrivește oricărui tip de față.

3. Buzele prea subțiri
Cel mai indicat ar fi să nu apelezi la injecțiile cu acid hialuronic. Femeile care fac asta, nu se mai pot opri (știi botul de rață, nu?)

Dacă vrei să lași impresia unor buze mai voluminoase, poți încerca să te ajuți de produsele cosmetice. Ai nevoie doar de un creion de buze și de un ruj pentru volum. Astfel, vei avea buzele dorite, fără a arăta ca jumătate de Instagram…

4. Posteriorul prea mic sau lăsat

Orice femeie își dorește un posterior de invidiat. Pentru asta, este nevoie de multe ore de stat în sala de sport. Bisturiul nu este o idee bună. Poți scăpa de acest complex într-un mod mult mai sănătos. În plus, nu strică puțină mișcare.

5. Picioarele prea groase

Și în acest caz este vorba de sport. Știu că poate nu este chiar pasiunea ta numărul 1, dar te poate scăpa de multe nemulțumiri.

6. Celulita

Celulita, bat-o vina! Este coșmarul oricărei femei, nu-i așa? Din cauza ei, pantalonii scurți sau costumul de baie sunt cât mai evitate. Din păcate, este foarte greu să scapi de acest complex. Ai putea totuși să încerci cu masajele destinate rezolvării acestei probleme.

Consumul de apă este și el foarte important. De asemenea, ai putea renunța la sare.

7. Aripioarele

Din păcate, nu este vorba despre cele de pui. Acelea ar fi mult mai ușor de înlăturat. Cele de pe corp sunt destul de hotărâte și nu prea vor să dispară cu una-cu două. Sportul este singurul care le-ar mai putea face să dispară. Sau să-și ia zborul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.