7 GESTURI ce întăresc o RELAȚIE: Dacă nu face aceste LUCRURI pentru tine, NU TE IUBEȘTE suficient

Mă iubește suficient de mult? Aceasta este cea mai importantă întrebare pe care și-o pun femeile. Prietenul tău ar trebui să-ți aducă în viață mai mult sprijin și mai multă iubire decât alții. Există anumite lucruri pe care el ar trebui să le facă pentru tine sau cu tine ca să-și dovedească iubirea – iată câteva exemple:

1. Își spune că ești frumoasă

Ar trebui să fii cea mai frumoasă ființă pe care a văzut-o vreodată și ar trebui să spună asta cu voce tare. Fie că folosește cuvintele sexy, uimitoare, superbă sau frumoasă, ar trebui să-ți spună cât de incredibil de atrăgătoare te găsește. Poate că nu o spune zilnic, dar din când în când nu ar trebui să uite să facă asta.

2. Deschide ușa pentru tine

Domnul tău ar trebui să fie fix asta: un domn. Nu mai suntem în anii 50, dar nu ar trebui să subestimezi niciodată puterea gestului de a-ți fi deschisă portiere mașinii. Dacă nu face asta, clar nu se străduiește destul. Din nou, nu trebuie să facă asta de fiecare dată când ieșiți din casă, dar unei doamne îi place să-i fie deschisă ușa din când în când, iar bărbatul care te iubește suficient de mult va face asta.

3. Îți sprijină visele

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Fie că visezi să devii o actriță faimoasă, fie că vrei să pornești o mică afacere, iubitul tău ar trebui să te sprijine pe deplin. Asta nu înseamnă că ar trebui să te lase să faci totul pe cont propriu – ar trebui să fie dispus să te ajute cum poate mai bine.

4. Iese cu prietenii tăi

Poate că nu e un mare fan al prietenilor tăi, dar, la fel, poate că nici tu nu îi placi pe-ai săi prea mult. Ideea e că ar trebui să poată să fie totuși amabil cu ei și să ieșiți într-o seară împreună în oraș, fără ca limbajul trupului său să spună „îmi rămâi foarte datoare pentru asta”. Ar trebui să vrea să-I cunoască pe prietenii tăi, deoarece și ei reflectă ceva din tine.

5. Face un efort în ceea ce îți privește familia

Dacă nu vine niciodată la cinele de families au evită să aibă vreun contact cu familia ta de parcă ei ar fi ciuma în formă umană, să știi că pur și simplu nu te iubește suficient. Un bărbat îndrăgostit știe că dacă vrea să fie cu tine pentru totdeauna, familia ta va fi mereu prin preajmă și va vrea să fie acceptat.

6. Îți este alături

Dacă se întâmplă să răcești rău și nu te poți ridica din pat, bărbatul care te iubește cu adevărat va fi alături de tine – îți va aduce supă, ceai și orice altceva îți trebuie pentru a te simți mai bine.

7. Te respectă

Asta e evident. Dacă e nerespectuos sau abuziv, nu te iubește. Probabil nici nu te va iubi și ar trebui să îl lași în urmă și să-ți vezi de viața ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.