7 GREȘELI pe care le fac cuplurile

Cu toții știm că odată ce ești într-o relație de mai mult timp, ajungi într-un stadiu confortabil în care faci lucruri obișnuite – în fața celuilalt. Există însă niște lucruri pe care ar trebui să le ții pentru tine.

Iată zece lucruri pe care nu ar trebui să le faci absolut deloc, nici în cel mai confortabil stadiu al relației.

 

1. Împărțirea unei periuțe de dinți

E ceva complet greșit! Nu este igienic să folosești o periuță de dinți pe care a folosit-o și altcineva, indiferent cât de apropiați sunteți.

 

2. Vă pensați

Char vrei să te pensezi în oglindă cu partenerul de față? Dacă vă vedeți pensându-vă sprâncenele sau trăgându-vă părul din nas sigur se va strica romantismul.

FOLLOW ME

 

3. Te scobești în nas

Asta e un alt lucru care ar trebui să rămână privat. Nimeni, nici măcar partenerul, nu vrea să vadă ce iese din nasul tău. Folosește un șervețel, cum ai face în public.

 

4. Vă verificați mesajele sau postările de pe rețelele de socializare

Aveți o relație bazată pe încredere, nu? Nu ai dreptul să te amesteci în lucrurile partenerului. Dacă te roagă să citești cu voce tare un mesaj sau te întreabă cine îi scrie, spune-i, dar nu te uita pe furiș când pleacă la baie.

 

5. Vorbiți despre trecut

Trecutul e trecut. Acum ești cu cineva, concentrează-te pe prezent – nu ma contează cu cine ai fost. Partenerul se va întreba despre cine e vorba, dacă tot menționezi persoane din trecut și s-ar putea să vă certați.

 

6. Nu te epliezi regulat

Nu-ți lăsa părul să crească prea mult. Se știe că iarna poți să nu te epilezi, dar dacă împarți patul cu iubitul doar nu vrei să ai picioare mai păroase decât el. Sigur lui nu îi va plăcea.

 

7. Verficați dacă vă miroase urât respirația

Dacă crezi că mroase urât, spală-te pe dinți sau cumpără niște bomboane mentolate. Nu-i cere partenerului să-ți miroasă respirația, dacă ți se pare, probabil chiar miroase urât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.