#TIPS&TRICKS

7 idei de machiaj care te vor face să arăți minunat

Scris de Ela Crăciun la 10 octombrie 2016

Machiajul este ca o baghetă maghică pentru orice fată. Pe lângă faptul că este capabil să ne ascundă imperfecțiunile, îl putem folosi pentru a ne accentua trăsăturile, ne dă încredere și ne înveselește.

Ideile de inspriație sunt nenumărate, dar am adunat aici 7 tipuri de machiaj care te vor face să te simți minunat în pielea ta:

Ruș roșu și tuș

1

Acest tip de machiaj arată grozav pe orice femeie. Singurul lucru la care trebuie să fii atentă este alegerea nunaței de ruj în concordanță cu nuanța pielii.

Smokey eyes și buze nude

2

Această combinație de machiaj arată superb seara. Asigură-te că alegi un gloss în ton cu pielea ta.

Față „de porțelan” și ruj închis la culoare

3

Cu acest machiaj, toată atenția este acordată buzelor. Poti alege orice nuanță de ruj care închisă la culoare, cum ar fi vinul, vișiniu, maro sau violet închis.

Fard maro și buze în culoarea piersicii

4

Este important să nu exagerezi cu fardul maro, pentru că acesta te poate face să pari obosit. Rujul în nuanța piersică poate reîmprospăta imaginea neutralizând greutatea fardului de pleoape.

Ruj închis la culoare și fard bronze

5

Această combinatie regală te va face să arăți prețios. Este important să definești bine buzele cu un creion de contur înainte să aplici rujul.

Culoare

6

Unii oameni  ar putea crede că rujul roz în combinație cu fard albastru sau violet poate păea vulgar, dar dacă alegi un fard strălucior și nu mat, vei avea un aer proaspăt și inocent.

Ruj coral și fard șampanie

7

Dacă nu  simți că poți purta un ruj roșu, această combinație este perfectă pentru tine. Rujul în tonuri de coral sau nunațele luminoase de bej dau un aer foarte îngrijit.

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--