7 idei de machiaj care te vor face să arăți minunat

Machiajul este ca o baghetă maghică pentru orice fată. Pe lângă faptul că este capabil să ne ascundă imperfecțiunile, îl putem folosi pentru a ne accentua trăsăturile, ne dă încredere și ne înveselește.

Ideile de inspriație sunt nenumărate, dar am adunat aici 7 tipuri de machiaj care te vor face să te simți minunat în pielea ta:

Ruș roșu și tuș

1-27-6341301

Acest tip de machiaj arată grozav pe orice femeie. Singurul lucru la care trebuie să fii atentă este alegerea nunaței de ruj în concordanță cu nuanța pielii.

Smokey eyes și buze nude

2-23-1941920

FOLLOW ME

Această combinație de machiaj arată superb seara. Asigură-te că alegi un gloss în ton cu pielea ta.

Față „de porțelan” și ruj închis la culoare

3-26-5681794

Cu acest machiaj, toată atenția este acordată buzelor. Poti alege orice nuanță de ruj care închisă la culoare, cum ar fi vinul, vișiniu, maro sau violet închis.

Fard maro și buze în culoarea piersicii

4-24-9999562

Este important să nu exagerezi cu fardul maro, pentru că acesta te poate face să pari obosit. Rujul în nuanța piersică poate reîmprospăta imaginea neutralizând greutatea fardului de pleoape.

Ruj închis la culoare și fard bronze

5-22-8565593

Această combinatie regală te va face să arăți prețios. Este important să definești bine buzele cu un creion de contur înainte să aplici rujul.

Culoare

6-22-9501125

Unii oameni  ar putea crede că rujul roz în combinație cu fard albastru sau violet poate păea vulgar, dar dacă alegi un fard strălucior și nu mat, vei avea un aer proaspăt și inocent.

Ruj coral și fard șampanie

7-22-5326074

Dacă nu  simți că poți purta un ruj roșu, această combinație este perfectă pentru tine. Rujul în tonuri de coral sau nunațele luminoase de bej dau un aer foarte îngrijit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.