7 idei de torturi pentru ziua copilului tău

Vinerea trecută am sărbătorit cea de-a 7-a aniversare a Alesiei. Am scris aici un articol despre cum au trecut acești ani, iar astăzi las orice urmă de nostalgie în spate și vreau să vă povestesc despre partea mea preferată când vine vorba de aniversări: tortul.

Știu că probabil nu mai e un secret pentru voi că am o mare, mare slăbiciune pentru prăjituri și torturi. Aș putea sta fără mâncare zile întregi, dar când vine vorba de prăjituri, deja e altă discuție pentru că minunile astea dulci și delicioase sunt principala mea piedică atunci când vine vorba de diete.

Vă imaginați deja cât de ușor îmi e să vă scriu acest articol, pentru că s-ar putea spune că sunt expertă atunci când vine vorba de dulciuri. Pasiunea mea pentru prăjituri se împletește perfect cu ideile creative ale Alesiei și reușim an de an să facem la cofetăria Ana torturi care îi impresionează pe invitații noștri.

Sunt adepta dulciurilor cu ingrediente cât mai naturale, fără mult zahăr (sau chiar deloc) și am întotdeauna încredere în torturile pregătite la Cofetăria Ana. Dacă mă urmăriți pe instagram sunt sigură că deja știți că merg des acolo. Când zic des, nu exagerez. Sunt o clientă așa fidelă că au un tort cu numele meu.

Revenind la ingrediente, e foarte important să aveți mare grijă de unde cumpărați torturile, mai ales atunci când urmează să îl mănânce copiii.

Și anul acesta, și anul trecut am avut două torturi: unul pentru grădiniță și unul pentru petrecere. Primul a fost ales de mine, iar al doilea a avut-o ca protagonistă pe Harley Quinn, noua obsesie a Alesiei.

FOLLOW ME

Vă las aici câteva idei de torturi din anii trecuți care să vă inspire:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voi preferați să faceți torturile sau să le cumpărați? Care vă place mai mult dintre cele alese de noi? Aștept răspunsurile voastre în comentarii 😊

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

0 comentarii pe “7 idei de torturi pentru ziua copilului tău

 1. Elena Ramona Sovoiu says:

  Sunt asa de delicioase de frumoase de nu poti alege, dar totusi sa alegem unul, cel cu pisica e asa de dragut si delicios de frumos 😍

 2. Elena Ramona Sovoiu says:

  Parca m-ai descris pe mine, daca as putea as mânca doar dulciuri, nu mi-ar trebui mancare, si cel mai mult imi place sa fac prăjituri 😍decat sa gatesc mai bine ma pui sa fac prăjituri

 3. Alyna Marya says:

  Toate sunt foarte dragute de nici nu îti vine sa le mănânci…dar cel de acum mi-a placut foarte mult cel cu Superman…
  Prefer sa le cumpar torturile 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.