3 torturi aniversare inspirate de Eroii in Pijama

Vi s-a întâmplat vreodată să visați la o viață secretă? Una în care, să zicem că la lăsarea nopții vă puneți o pelerină și singura voastră misiune e salvare lumii? Mie mi s-a întâmplat de nenumărate ori în copilărie, iar acum salvez lumea atât pe timpul zilei, cât și în timpul nopții. E drept că e o lume mai mică, care se învârte în principiu în jurul copiilor mei și a atribuțiilor de mamă, iar în loc de pelerină port uneori tocuri și rochii vaporoase, alteori pijamale. Dar îmi iau cât se poate de în serios rolul de Super Mamă!

Revenind la prima întrebare a poveștii noastre de azi, așa cum spuneam, în copilărie mi se întâmpla de multe ori să visezi cu ochii deschiși la alte scenarii pentru viața mea. Nu știu exact de unde îmi veneau ideile, dar îmi amintesc cu drag de momentele astea când Alesia vine la mine și îmi povestește despre lucrurile pe care ea le visează. La ea recunosc totuși că se vede în mare parte influența desenelor animate la care se uită.

Mărturisesc că tot de desenele animate m-am lăsat și eu influențată când am pornit pe calea eroilor ce salvează lumea. Articolul de astăzi este inspirat de seria de desene animate Eroii în Pijama, care din 12 mai revin pe micile ecrane cu un al doilea sezon. Alesia e mare fan al acestor desene și veți descoperi în video care sunt personajele ei preferate. Pe mine m-au surprins puțin alegerile ei.

Așadar, inspirată de Eroii în Pijama, i-am pregătit Alesiei trei!!! torturi:

Așa cum v-am promis în video, aici găsiți și cel de-al treilea tort. La toate torturile ingredientele de bază sunt asemănătoare, diferă doar modul în care le-am „accesorizat”.

Tort Eroii în Pijama cu vanilie și zmeură

Peste straturile de pandișpan am pus o cremă pufoasă de vanilie și bucățele de căpșuni. Rețeta de blat o găsiți aici, iar pentru cremă am folosit  500 ml lapte, 4 gălbenușuri, 4 linguri de green sugar, 3 linguri de amidon, o lingură de unt și o jumătate de păstaie de vanilie. Am decorat tortul cu frișcă și zmeură și, bineînțeles, am pus la loc de cinste personajele preferate ale Alesiei.

Tort Eroii în Pijama cu frișcă în trei culori

 

Aici am folosit mai puține ingrediente, dar dificultatea a fost mărită de diversitatea culorilor. După ce am împărțit frișca în 3 culori, am tăiat blatul în 5 și am pus un strat cremă de vanilie, un strat frișcă colorată, apoi am decorat tortul pe exterior în culorile celor 3 protagoniști din Eroii din Pijama și am pus pentru un efecte deosebit 3 baloane tematice.

Frișca este făcută în casă, iar colorantul alimentar îl găsiți aici.

torturi-600x400-3289612

Tort Eroii în Pijama cu fructe

 

Aici am folosit 3 straturi de pandișpan, iar pentru umplutură am folosit cremă de caramel. Pentru crema de caramel am folosit   300 grame green sugar, 500 ml lapte, o lingură de amidon, jumătate de păstaie de vanilie și 350 de grame de unt. Pe ultimul strat de blat am pus cremă de vanilie și am decorat cu fructe colorate. M-am folosit de figurinele haioase cu Eroii din Pijama și am făcut un decor aniversar.

Dacă faceți și voi torturile aștept pozele voastre! Noi vom savura cu siguranță o bucățică de tort în timp ce ne uităm la noile episoade Eroii în Pijama, care apar pe 12 mai, la ora 9:00 pe Disney Junior!

Serialul Eroii în Pijama urmărește aventurile a trei mici prieteni care se transformă în alter ego-urile lor de super eroi. În timpul zilei, micuții de 6 ani Connor, Amaya și Greg merg la școală ca toți ceilalți. Însă când ceva rău se petrece în oraș, acești copii speciali, motivați de curiozitate și un simț al dreptății, se pregătesc pentru misiunile lor – însă trebuie să aștepte căderea serii când întregul oraș adoarme pentru a nu fi văzuți.

Serialul este destinat preșcolarilor și familiilor lor și aduce în prim plan teme precum prietenie, lucru în echipă, aventuri, mistere, umor și definirea unicității fiecăruia dintre noi.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.