7 lucruri pe care bărbații le observă la femei

Contrar credinței populare, că bărbații nu tind să acorde o atenție la detalii și observă doar ceea ce se află la suprafață, ei acordă o importanță deosebită unor lucruri la care femeile nici nu se gândesc. Ar fi bine să iei în considerare aceste detalii pentru a le putea transforma în favoarea ta:

1. Expresia facială

Bărbații nu acordă atenție numai semnalelor evidente ca un zâmbet sau lacrimi, așa cum toată lumea este obișnuită să gândească. Nu scapă din atenția lor nici o bucurie falsă, prefăcută. Abilitatea de a citi pe față le oferă o oportunitate de a afla ce vrei, chiar înainte de a spune ceva. Deci, ai grijă ce îi sugerezi prin expresia ta facială.

2. Ce haine de culoare preferi

De fapt, totul este foarte simplu. Toată lumea știe cât de mult ne reflectă starea de spirit culorile pe care le alegem.  Roșul simbolizează puterea, energia, pasiunea; negru – rafinament, fiabilitate; roz – căldură, feminitate, sensibilitate. Astfel, trebuie să fii atentă la ce culori porți, în funcție de ceea ce vrei să îi transmiți.

3. Cântatul în duș

FOLLOW ME

În timpul dușului, nivelul stresului scade, iar creierul începe să producă dopamină, provocând un sentiment de plăcere. În această stare, de multe ori dorința de a „cânta“ starea ta de spirit, dacă ești tristă, cânți cântece de jale , dacă totul este bine, opusul. De fapt, capacitatea de a te relaxa complet într-o astfel de situație, chiar știind că în casă este altcineva, demonstrează că trăiești în armonie alături de cealaltă persoană.

4. Când trimiți mesaje

Numai celor mai curajoși le este ușor să spună tot ceea ce au pe suflet, în mod direct. Restul caută modalități de a face acest lucru fără a privi în ochi. Ca femeie, ești mai mai coerentă în corespondență, iar bărbații sunt conștienți de acest lucru.

Prin urmare, ei încearcă să recunoască tot felul de semne și să ia în considerare cât de des sau rar îi trimiți mesaje, când și din ce motiv. Există un alt fapt interesant. Lingviștii au convenit mult timp că cuvintele pe care le folosești vorbesc foarte mult despre caracterul tău. Multe fraze precum „cred, mă simt” spun că persoana se concentrează pe sine. Convingerea prea persistentă în sinceritatea proprie prin propoziția „sunt sincer/ă” poate fi un semn al unei minciuni. Este mult mai ușor să se urmărească acest lucru prin mesaje scrise.

5. Ce fel de băuturi alegi

Vin alb cu fructe de mare, gin tonic cu prietenii, vin roșu în timpul perioadelor stresante. Preferința la băuturi, precum și preferințele la mâncare, îmbrăcăminte etc. spun foarte multe despre o persoană. Unii bărbați observă acest lucru pentru a ști pur și simplu ce să comande data viitoare, alții pentru a stabili ce fel de persoană ești.

6. Vestimentația

Da, bărbații acordă atenție hainelor, deși din diferite motive. Nu le pasă de brand, de cele mai recente trenduri în modă și de prețuri ridicate, dar sexualitatea, simțul stilului și al îmbrăcămintei, ținute selectate corespunzător pentru situație și loc, nu trec neobservate.

Nu trebuie însă să alegi haine în care să nu te simți bine. Dacă ești îmbrăcată perfect, dar în același timp nu te simți incomod, nu vei produce impresia potrivită. Încrederea este cea mai importantă atunci când vrei să cucerești inima unui bărbat.

7. Cât de multă carne mănânci

Probabil că și tu preferi să optezi pentru salate atunci când ieși la o întâlnire cu un bărbat. Impresia femeilor este că acest lucru sugerează cu sunt atractive, suple și sănătoase. Dar, în practică, cel mai adesea produce un efect psihologic invers. Pari mult mai relaxată și naturală dacă comanzi orice mâncare dorești, indiferent de conținutul caloric. Desigur, acest lucru nu înseamnă că trebuie să comanzi cele mai scumpe și mai grase feluri de mâncare din meniu pentru a impresiona un bărbat. Amintește-ți doar că nu este necesar să exagerezi cu frunzele de salată, mai ales dacă nu dorești.

0 comentarii pe “7 lucruri pe care bărbații le observă la femei

  1. Mirabela Matei says:

    Chiar nu știam aceste lucruri legate de întâlnire, poate din cauza ca nici nu am încercat pe propria piele pana acum.
    Foarte util articol!
    Soțul meu de multe ori nici nu remarca ca am cumparat ceva nou în materie de accesorii sau îmbrăcăminte, însă nu era deloc așa!
    Cred ca ne încercăm reciproc să vedem cum suntem de diferiți și dacă ne potrivim în mai multe domeni unul cu celalalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.