7 lucruri pe care le poți schimba la BAIA ta ca să o faci mai spațioasă

Într-o lume perfectă, am avea cu toții case de vis, dar, din păcate, o baie mică este o realitate pentru cei mai mulți dintre noi. Baia este pentru multe dintre noi spațiul de relaxare. Toate femeile își doresc să-și transforme baia într-o zonă de spa în care să se îngrijească și să pună în pactică toate tratamentele de înfrumusețare de care au nevoie.

Iată 7 trucuri prin care îți poți face baia mai spațioasă.

1. Mizează pe culori deschise

Albul și alte nuanțe deschise se simt expansive pentru ochi, pe când culorile închise fac exact opusul. Alege nuanțe deschise precum alb, nude sau culori pastelate pentru a da senzația de baie mai mare.

2. Schimbă perdelele de la duș cu o ușă din sticlă

2-cada-474x600-8818144

FOLLOW ME

Un spațiu neîntrerupt dă iluzia că există mai mult loc în baie. Ai putea fi tentată să optezi pentru o sticlă mată pentru intimitate și pentru că este mai ușor de întreținut, dar sticla complet clară va avea un impact mai mare.

3. Utilizează plăci de gresie și fainață albe în combinație cu mortar alb

3-baie-474x600-3650139

Chiar dacă pasta de ciment neagră poate fi la modă, pentru a-ți maximiza spațiul, alege alb pe alb.

4. Folosește-te de tot spațiul

4-baie-474x600-5957200

Peretele de deasupra toaletei poate fi folosit pentru a pune rafturi deschise. Nu uita să închizi întotdeauna capacul astfel încât nimic să nu cadă în toaletă.

5. Adaugă lumină într-un mod creativ

5-baie-474x600-7386991

Nu te baza numai pe lumina din mijlocul băii, optează și pentru lămpi de perete care fac până și cea mai mică cameră să fie mai primitoare.

6. Nu păstra mai multe dulapuri decât cele de care ai nevoie

6-baie-474x600-6680444

Nu ține în baie toate lucrurile de care nu mai ai nevoie. Dă-ți seama dacă tot ce ai în dulapuri mai este sau nu folositor și i-ați corpuri de dimensiuni adecvate (cum ar fi cele pe colț).

7. Alege o oglindă mare

Oglinda deasupra chiuvetei este absoult necesară, doar asigură-te că găsești una supradimensionară care ocupă o mare parte din perete. Aceasta va mări instantaneu baia și va reflecta lumina. Util ar fi ca baia să aibă și o fereastră.

0 comentarii pe “7 lucruri pe care le poți schimba la BAIA ta ca să o faci mai spațioasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.