7 metode prin care îți faci PANTOFII să arate ca NOI

Dacă observi imperfecțiuni ale încălțămintei, nu te grăbi să o duci la reparat sau să arunci perechea preferată. Poate că totul poate fi corectat și este foarte simplu. Iată cum:

1. Șterge pantofii cu o banană și apoi cu un șervețel

Pentru a-ți face pantofii să strălucească din nou ai nevoie doar de o banană și un șervețel. Șterge mai întâi pielea cu pulpa de banană și apoi cu șervețelul.

2. Dacă vrei ca talpa să fie din nou albă, folosește o gumă de șters

Talpa albă poate reprezenta deseori o problemă. Pe cât de ușor se murdărește, cu timpul devine pe atât de greu de curățat. Dar poți rezolva aceasta problemă foarte ușor, cu doar o gumă de șters, poți să „ștergi” toată murdăria.

3. Aplică bandă adezivă pe post de plasturi

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Dacă pantofii tăi îți provoacă răni, dar nu poți renunța la ei pentru că îți plac foarte mult, există o soluție mai utilă decât lipirea unui plasture- pur și simplu înlocuiește plasturele cu bandă adezivă, un avantaj vizibil este că nu va cădea.

4. Folosește pila de unghii pentru a îndepărta murdăria din pantofii de piele întoarsă

Poate suna ciudat, dar este adevărat- pila de unghii te poate ajuta să cureți murdăria de pe pielea întoarsă. Reține însă că trebuie să ai grijă , pentru că dacă freci prea tare sau prea mult, pielea poate fi deteriorată.

5. Soluție de curățare a sticlei pentru strălucirea pantofilor din lac

Pur și simplu aplică niște soluție pentru geamuri pe pantofii din lac, iar aceștia vor avea strălucirea de la început.

6. Îndepărtează abraziunea de pe pantofii din lac cu vaselină și bețișoare de urechi

O modalitate simplă, dar eficientă, pur și simplu curăță suprafața cu probleme cu vaselină și bețișoare de urechi.

7. Lărgirea bocancilor din piele

Metoda este foarte utilă în cazul în care partea superioară a cizmei nu este suficient de largă și nu îți încape piciorul. Încălțămintea înaltă din nu pare să iasă din stil, dar nu fiecare cizmă se potrivește fiecărei femei din cauza dimensiunilor diferite ale gambelor. Bocancii fără fermoare sunt cei mai problematici.În primul rând, achiziționează un spray de întindere a pielii  (testează-l mai întâi pe o suprafață mică pentru a vedea dacă este afectată culoarea pielii). Fă apoi o rolă strânsă din ziare, dar evită-le pe cele colorate, ca nu cumva să se imprime culoarea. Rola trebuie să fie suficient de groasă pentru a întinde pielea.
Lasă cizmele astfel timp de o zi sau două.

8. Repară fermoarul cu ceară

În cazul în care fermoarul ghetei este blocat și nu poți să îl folosești, ai nevoie doar de o lumânare de ceară. Cu care să ungi dinții fermoarului, care vor aluneca mult mai ușor.

9. Îndepărtează scurgerile de sare de pe pantofi

Scurgerile de sare te pot determina chiar și să arunci o pereche de pantofi. Dar există și o alternativă. Dacă pe pantofii tăi sunt urme vizibile de sare, ia o periuță de dinți, adaugă apoi apă și oțet și șterge suprafața afectată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.