7 metode prin care îți faci PANTOFII să arate ca NOI


Dacă observi imperfecțiuni ale încălțămintei, nu te grăbi să o duci la reparat sau să arunci perechea preferată. Poate că totul poate fi corectat și este foarte simplu. Iată cum:

1. Șterge pantofii cu o banană și apoi cu un șervețel

Pentru a-ți face pantofii să strălucească din nou ai nevoie doar de o banană și un șervețel. Șterge mai întâi pielea cu pulpa de banană și apoi cu șervețelul.

2. Dacă vrei ca talpa să fie din nou albă, folosește o gumă de șters


Talpa albă poate reprezenta deseori o problemă. Pe cât de ușor se murdărește, cu timpul devine pe atât de greu de curățat. Dar poți rezolva aceasta problemă foarte ușor, cu doar o gumă de șters, poți să „ștergi” toată murdăria.

3. Aplică bandă adezivă pe post de plasturi

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Dacă pantofii tăi îți provoacă răni, dar nu poți renunța la ei pentru că îți plac foarte mult, există o soluție mai utilă decât lipirea unui plasture- pur și simplu înlocuiește plasturele cu bandă adezivă, un avantaj vizibil este că nu va cădea.

4. Folosește pila de unghii pentru a îndepărta murdăria din pantofii de piele întoarsă

Poate suna ciudat, dar este adevărat- pila de unghii te poate ajuta să cureți murdăria de pe pielea întoarsă. Reține însă că trebuie să ai grijă , pentru că dacă freci prea tare sau prea mult, pielea poate fi deteriorată.

5. Soluție de curățare a sticlei pentru strălucirea pantofilor din lac

Pur și simplu aplică niște soluție pentru geamuri pe pantofii din lac, iar aceștia vor avea strălucirea de la început.

6. Îndepărtează abraziunea de pe pantofii din lac cu vaselină și bețișoare de urechi

O modalitate simplă, dar eficientă, pur și simplu curăță suprafața cu probleme cu vaselină și bețișoare de urechi.

7. Lărgirea bocancilor din piele

Metoda este foarte utilă în cazul în care partea superioară a cizmei nu este suficient de largă și nu îți încape piciorul. Încălțămintea înaltă din nu pare să iasă din stil, dar nu fiecare cizmă se potrivește fiecărei femei din cauza dimensiunilor diferite ale gambelor. Bocancii fără fermoare sunt cei mai problematici.În primul rând, achiziționează un spray de întindere a pielii  (testează-l mai întâi pe o suprafață mică pentru a vedea dacă este afectată culoarea pielii). Fă apoi o rolă strânsă din ziare, dar evită-le pe cele colorate, ca nu cumva să se imprime culoarea. Rola trebuie să fie suficient de groasă pentru a întinde pielea.
Lasă cizmele astfel timp de o zi sau două.

8. Repară fermoarul cu ceară

În cazul în care fermoarul ghetei este blocat și nu poți să îl folosești, ai nevoie doar de o lumânare de ceară. Cu care să ungi dinții fermoarului, care vor aluneca mult mai ușor.

9. Îndepărtează scurgerile de sare de pe pantofi

Scurgerile de sare te pot determina chiar și să arunci o pereche de pantofi. Dar există și o alternativă. Dacă pe pantofii tăi sunt urme vizibile de sare, ia o periuță de dinți, adaugă apoi apă și oțet și șterge suprafața afectată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.