7 metode prin care să porți haine FĂRĂ SUTIEN

Dacă trebuie să le porți zilnic la birou, sutienele pot fi incommode și deranjante. Dacă simți vreodată nevoia de a fi mai liberă sau dacă ești curajoasă și încrezătoare și vrei să transmiți asta, iată câteva trucruri pentru niște ținute fără sutien:

1. Folosește-te de suprapuneri

Suprapunerile te vor ajuta să porți haine fără sutien și să scapi de grija că ar putea comenta cineva ceva. Poți purta orice – tricouri, maiouri, cămăși, jachete, eșarfe.

2. Alege culorile potrivite

Deși s-ar părea că albul acoperă totul foarte bine, acest lucru e valabil numai la umbra. La lumină însă sfârcurile vor fi cât se poate de vizibile. Pentru o ținută fără sutien reușită, nu purta alb sau culori foarte deschise.

3. Poartă hanorace și pulovere

FOLLOW ME

Dacă preferi să te îmbraci mai mult casual-sport, puloverele și hanoracele nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă. Poți să le porți oricând și fără griji că s-ar putea observa ceva nedorit. Dacă vrei puțină susținere pentru sâni, poartă un maiou pe dedesubt
Caută bluze și rochii care au susținere pentru sâni Dacă vrei să renunți la sutien, dar ai sânii mari, optează pentru niște articole vestimentare care au „dubluri” sau „cupe” pentru susținerea sânilor. Ar trebui să le găsești în aproape orice magazin de haine.

4. Folosește-te de accesorii într-un mod inteligent

Poartă coliere supradimensionate sau cu mai multe rânduri – acestea atrag atenția și maschează ceea ce s-ar putea vedea prin bluză.

Alege materialele potrivite – țesăturile foarte fluide, precum mătasea, nu ar putea să-ți ascundă cu succes sânii. Fiindcă nu orice tip de material poate fi purtat fără sutien, alege piese vestimentare din țesături compacte, care oferă bustului un minim de susținere.

5. Folosește-te de volane

Fie că ai sânii mari, fie că ai un bust mai mic, poartă rochii sau bluze cu volane și nimeni nu își va da seama că nu ai sutien pe dedesubt.

6. Împrietenește-te cu plasturii pentru sfârcuri

Poți găsi acești plasturi din diverse materiale și în diverse culori în magazine de specialitate. Sunt o soluție minunată dacă vrei să renunți la sutien, fiind acesibili și ușor de folosit.

7. Alege rochii și topuri cu susținere încorporată pentru sâni

Dacă ai sânii mari și vrei să porți haine fără sutien, alege haine care să aibă cupe sau o dublură care să ajute la susținrea sânilor.

Așadar, dacă vrei să renunți la sutien, poți găsi o mulțime de soluții pentru a arăta decent și elegant. Nu uita să fii încrezătoare și mândră de alegerea ta – e una destul de curajoasă.

Printre beneficiile renunțării la sutien se numără:

1. Confortul sporit toată ziua

2. Economisirea banilor pe care i-ai da pe sutiene

3. Vei avea niște sâni mai puternici

4. Circulația sângelui va fi mai bună

5. Vei arăta grozav în bluzele decupate

6. Nu vei mai avea acele linii roșii la sfârșitul zilei

7. Nu ți se vor mai lăsa sânii

8. Te vei simți puternică

0 comentarii pe “7 metode prin care să porți haine FĂRĂ SUTIEN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.