7 perechi de actori străini care seamănă atât de bine încât îi poți cofunda

7 perechi de actori străini care seamănă atât de bine încât îi poți cofunda. Este foarte interesant cum unele vedete seamănă atât de bine între ele. Ai putea jura cî sunt frați, însă nu au niciun grad de rudenie. Dacă nu ne credeți pe cuvânt vă propunem să vă lămuriți privind fotografiile de mai jos.

1. Orlando Bloom și Luke Evans.

Orlando Bloom s-a născut la 13 ianuarie 1977 în Canterbury, Kent. Luke Evans s-a născut duminică de Paște, 15 aprilie 1979, în Pontypool, și a crescut în Aberbargoed, un mic sat din Valea Rhymney, Țara Galilor.

2. Emily Kinney și Evanna Lynch

Emily Kinney s-a născut în 1985 în Wayne, Nebraska, la Vaughn și Jean Kinney. Ea și familia sa s-au mutat frecvent în timpul tinereții, inclusiv în Nevada, Oregon și alte părți din Nebraska. Lynch s-a născut în 16 august 1991 în Termonfeckin, County Louth, Irlanda, fiica lui Marguerite și a lui Donal Lynch.

3. Jennifer Garner și Hilary Swank

Jennifer Garner s-a născut pe 17 aprilie 1972, în Houston, Texas, și s-a mutat la Charleston, Virginia de Vest, la vârsta de trei ani. Hilary Ann Swank s-a născut pe 30 iulie 1974, în Lincoln, Nebraska, cea mai mică dintre doi copii.

4. Zach Braff și Dax Shepard

Zach Braff s-a născut în South Orange, pe 6 aprilie 1975, în New Jersey și a crescut acolo și în Maplewood. Dax Shepard s-a născut pe 2 ianuarie 1975 în orașul Highland, județul Oakland, Michigan, în Detroit.

5. Mila Kunis și Sarah Hyland

FOLLOW ME

Milena Markovna Kunis s-a născut la 14 august 1983 la Cernăuți, SSR ucraineană în Uniunea Sovietică. Hyland s-a născut pe data de 24 noiembri 1990 în Manhattan, New York, fiica actorilor Melissa Canaday și Edward James Hyland.

6. Helena Christensen și Cameron Diaz

Helena Christensen s-a născut 25 decembrie 1968, la Copenhaga, Danemarca. Cameron Michelle Diaz s-a născut la 30 august 1972, în San Diego, California, la Billie.

7. Jeff Bridges și Kurt Russell

Jeffrey Leon Bridges s-a născut pe 4 decembrie 1949, în Los Angeles, California. Kurt Russell s-a născut în Springfield, Massachusetts, la data de 17 martie 1951.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.