7 produse de frumusețe la care ar trebui să RENUNȚI

Există unele produse cosmetice (cum ar fi balsamul de buze și rimelul) fără de care „nu putem trăi”. Dar există și produse de care ne putem lipsi cu multă ușurință pentru că au alternative complexe.

10 produse de frumusețe la care ar trebui să renunți

1. Tonic: folosește apa micelară – aceasta îndepărtează machiajul, curăță tenul și tonifică; este practic un produs minune.

2. Crema de gât: crema de față poate fi folosită cu mult succes și pentru pielea de pe gât, nu ar trebui să investești într-o cremă speciala pentru acestă zonă.

3. Cremă de mâini: O singură loțiune de corp îți poate acoperi toate nevoile; nu e necesar să ai ceva special pentru mâini.

4. Exfoliantul de buze: nu are niciun sens să investești bani într-un produs destinat exfolierii buzelor; poți folosi miere și zahăr sau cafea.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

5. Cremă anticelulită: sper că nu mai e niciun secret că nicio cremă nu poate ajuta cu această problemă. Ca să scapi de celulită ai nevoie de multă voință, trebuie să adopți un stil de viață sănătos, să ai un regim alimentar echilbrat și să faci mult sport.

6. Pudră de contur: Poți obține un efect similar folosind farduri de ochi. Alege nuanțe de șampanie pentru a lumina colțurile ochilor și nuanțe calde de gri pentru a sculpta pomeții.

7. Fard de sprâncene pulbere: și aici este valabil motivul de mai sus, iar fardurile de ochi îți pot fi de un real ajutor; nu același lucru se poate spune de creionul de sprâncene, care se poate dovedi a fi foarte important în conturarea sprâncenelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.