7 produse de frumusețe la care ar trebui să RENUNȚI

Există unele produse cosmetice (cum ar fi balsamul de buze și rimelul) fără de care „nu putem trăi”. Dar există și produse de care ne putem lipsi cu multă ușurință pentru că au alternative complexe.

10 produse de frumusețe la care ar trebui să renunți

1. Tonic: folosește apa micelară – aceasta îndepărtează machiajul, curăță tenul și tonifică; este practic un produs minune.

2. Crema de gât: crema de față poate fi folosită cu mult succes și pentru pielea de pe gât, nu ar trebui să investești într-o cremă speciala pentru acestă zonă.

3. Cremă de mâini: O singură loțiune de corp îți poate acoperi toate nevoile; nu e necesar să ai ceva special pentru mâini.

4. Exfoliantul de buze: nu are niciun sens să investești bani într-un produs destinat exfolierii buzelor; poți folosi miere și zahăr sau cafea.

FOLLOW ME

5. Cremă anticelulită: sper că nu mai e niciun secret că nicio cremă nu poate ajuta cu această problemă. Ca să scapi de celulită ai nevoie de multă voință, trebuie să adopți un stil de viață sănătos, să ai un regim alimentar echilbrat și să faci mult sport.

6. Pudră de contur: Poți obține un efect similar folosind farduri de ochi. Alege nuanțe de șampanie pentru a lumina colțurile ochilor și nuanțe calde de gri pentru a sculpta pomeții.

7. Fard de sprâncene pulbere: și aici este valabil motivul de mai sus, iar fardurile de ochi îți pot fi de un real ajutor; nu același lucru se poate spune de creionul de sprâncene, care se poate dovedi a fi foarte important în conturarea sprâncenelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.