7 SECRETE pe care ÎNSOȚITORII DE BORD nu ți le spun NICIODATĂ

Avionul în ochii însoţitoarelor de zbor și avionul în ochii pasagerilor sunt două lumi complet diferite. Primele știu toate secretele de care cei din urmă nu prea au habar. Iată câteva sfaturi de la însoțitoarele de zbor despre cum să ai o călătorie mai confortabilă:

1. Nu-ți fie rușine să ceri mai multă mâncare
Mâncarea din avion nu rezist foarte multă, deoarece e prefabricată. Tot ce rămâne e aruncat imediat după zbor, așa că poți cere fără griji încă o porție.

2. Verifică dacă există veste de salvare înainte de decolare
Poate ți se pare surprinzător, dar e adevărat – există pasageri care fură vestele de salvare de sub scaun pe post de suvenir. Deci, pentru siguranța ta, asigură-te că vesta de salvare e la locul său.

3. Încearcă să nu fii mofturos în timpul zborului
Cele mai multe companii aeriene fac doar o curățenie superficială după zbor. Păturile și pernele nu sunt spălate și nici tăvile pentru alimente.

4. Urcă ultimul în avion
Dacă nu ți-ai luat biletul în același timp cu persoana care merge cu tine, soluția e să urci ultimul în avion. După ce s-au așezat toți vei putea vedea ușor ce locuri au rămas libere.

5. Nu bea prea mult alcool
Însoțitoarele de zbor atrag atenția asupra faptului că un pahar la înălțime e echivalentul a două pahare pe pământ. Alcoolul din sânge te va afecta mult mai mult ca pe pământ atunci când zbori cu avionul. Deci, dacă bei doar pentru că ți-e frică să zbori, riști să devii prea relaxat.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

6. Bea apă numai din sticlă
În 2002, un studiu al Wall Street Journal a arătat că numărul de bacterii din mostrele de apă ale celor mai populare companii aeriene era de sute de ori mai mare decât nivelul standard stabiit. Azi situația s-a schimbat mult, dar tot ești mai în siguranță dacî bei numai apă îmbuteliată.

7. Nu aplauda la sfârșitul zborului
În unele țări, pasagerii îl aplaudă pe pilot atunci când aterizează. Poate că ei își exprimă recunoștința, dar echipa ar putea vedea gestul ca o insultă – zborul nu e un joc, ci meseria lor.

0 comentarii pe “7 SECRETE pe care ÎNSOȚITORII DE BORD nu ți le spun NICIODATĂ

  1. Sorin Aradean says:

    Cu sfatul #7 nu am cum sa fiu de acord. Aplauzele nu pot fi interpretate drept recompensa ptr un joc bine jucat, ci sint felul in care pasagerii isi exprima multumirea si gratitudinea ptr profesionalismul echipajului, ptr faptul ca zborul a decurs in bune conditii, si s-a ajuns cu bine la destinatie. E un gest frumos, pe care l-am invatat zburind cu operatori germani. Ce poate fi mai frumos la incheierea aterizarii, decit un intreg avion care aplauda ?
    Asadar, aplaudati, e in firea lucrurilor !

    • Stefan says:

      Ca si pilot pot spune ca e foarte amuzant si rewarding sa auzi ca aplauda lumea. Nu o luam ca o insulta, sau ca un „GG WP”…ci pur si simplu ne bucuram si mai tare ca v-a placut zborul ! Deci please keep doing it…ati fi surprinsi dar se aude si in cockpit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.