7 semne că o femeie este ATRASĂ de tine

După cum se știe, „nu” înseamnă „da”, uneori „nu” înseamnă „nu”, iar „poate” chiar înseamnă „poate”. Femeile pot să enerveze orice bărbat. Pentru a le înțelege mai bine însă e nevoie să fii atent la limbajul non-verbal (care, în comunicare, contează în proporție de 90%), ce le dezvăluie adevăratele intenții. Iată câteva semne care sugerează că o fată te place:

1. Atunci când te vede, pupilele ei se dilată

Ochii sunt influențați de oxitocină, hormonul care contribuie la formarea relațiilor cu alte persoane. Oamenii încearcă, în mod inconștient, să stabilească contact vizual cu cei de care doresc să se apropie. De asemenea, s-ar putea să fie stânjenită atunci când îți întâlnește privirea. Nicio fată nu se va simți stânjenită la vederea unei persoane neinteresante. Pupilele ei se vor mări atunci când vorbește cu tine, deși e greu să observi asta. Pupilele noastre se dilată mereu atunci când vedem ceva ce ne place.

2. Poziția picioarelor

Picioarele întinse, cu gleznele încrucișate, sunt un semn de neîncredere sau chiar dispreț. Când o fată se simte confortabil și vrea să comunice, gleznele sale nu se vor suprapune. Dacă stă picior peste picior, fii atent la direcția vârfului piciorului de deasupra. Dacă acesta e îndreptat spre tine, te place și ar vrea să te cunoască mai bine.

3. Încearcă să se apropie de tine

FOLLOW ME

Când doi oameni stau în aceeași camera, spațiul dintre ei poate spune totul despre relația lor. Dacă te place, va sta mai aproape de tine, chiar dacă e ușor stânjenită. Poți să mergi puțin mai departe și să-i „invadezi” zona de confort ( la 50cm de chip). Dacă se retrage e semn rău.

4. Își îndreaptă spatele și își arată pieptul

Pentru a atrage atenția și pentru a impresiona un bărbat, femeile se străduiesc să își îndrepte spatele, să își arate sânii și să își ascundă burta.

5. Se joacă cu degetele

Acest gest este folosit mai des de bărbați atunci când își pun degetele mari în buzunare sau la talie. Fetele își ascund degetul mare pentru a părea mai elegante. Fii atent totuși dacă îl așează la curea, geantă sau un alt accesoriu. Scopul (inconștient) al acestui gest este să atragă atenția asupra feței, șoldurilor sau pieptului său.

6. Îți copiază gesturile

Uită-te cu atenție la ea, să vezi dacă fata îți oglindește poziția, gesturile, expresiile faciale sau comportamentul. Imitarea apare în mod inconștient și sugerează că încearcă să te înțeleagă mai bine și să găsească puncte comune.

7. Își aranjează frecvent hainele și părul

Dacă, atunci când se află în prezența ta, o fată își tot aranjează părul, hainele sau bijuteriile, înseamnă că are emoții. Aceste mișcări o ajută să-și recapete încrederea în sine și să se asigure că arată bine. Dacă nu te-ar plăcea, nu ar avea niciun rost să se dichisească, nu-i așa?

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.