7 SFATURI de stil pentru femeile PLINUȚE

Deși moda femeilor slabe aproape că a apus, mai e un drum lung de parcurs  pentru ca femeile plinuțe să se simtă mai bine în pielea lor.

Iată câteva trucuri ca să îți evidențiezi cele mai frumoase trăsături, indiferent de ce măsuri ai:

1. Ia-ți haine care ți se potrivesc

Aceasta e o regulă universală – nu purta ceva prea strâmt sau prea larg. Pentru a te asigura că îți vin bine, confecționează-ți hainele la un croitor bun.

2. Nu fi o victimă oarbă a modei

Tendințele vin și pleacă și nu se aplică oricărei siluete, ca să nu mai vorbim de stilurile individuale. Moda nu e obligatorie.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Evită volumul în plus

Tuidul sau angora mai adaugă volum. Nici satinul și mătasea stălucitoare nu sunt o idee bună dacă ești mai plinuță. Acestea nu sunt însă reguli care nu pot fi încălcate.

4. Fii atentă la culori

E recomandat să alegi nuanțe închise, dar nu trebuie să porți mereu numai maro, gri și negru dacă nu vrei. Poți combina culorile strălucitoare cu unele mai neutre.

5. Evidențiază-ți cele mai bune trăsături

Trebuie să fie ceva la corpul tău care arată grozav – poate silueta, sânii sau picioarele. Alege haine care atrag atenția spre acea parte a corpului. Asta îți va mări încrederea în sine. Alege haine colorate pentru a evidenția ce îți place și haine închise pentru a ascunde ce nu-ți place.

6. Alege lenjerie de calitate

Poartă lenjerie de calitate, care ți se potrivește. Calitatea înseamnă confort și sentimentul că ești atrăgătoare.

7. Ce trebuie să ai neapărat

Iată ce articole vestimentare se potrivesc femeilor cu forme. În primul rând, fusta creion, care arată bine pe oricine. Apoi, puloverele cu guler în formă de V, care atrag atenția asupra decolteului. Rochiile petrecute sunt și ele o alegere bună, pentru că evidențiază punctele tari și ascund ce trebuie să fie ascuns. Acest model arată bine orice culoare ar avea. În ceea ce privește tocurile, alege niște pantofi confortabili. Accesorizează înțelept, folosind genți mari și curele late, bijuterii și eșarfe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.