7 SFATURI de stil pentru femeile PLINUȚE


Deși moda femeilor slabe aproape că a apus, mai e un drum lung de parcurs  pentru ca femeile plinuțe să se simtă mai bine în pielea lor.

Iată câteva trucuri ca să îți evidențiezi cele mai frumoase trăsături, indiferent de ce măsuri ai:

1. Ia-ți haine care ți se potrivesc

Aceasta e o regulă universală – nu purta ceva prea strâmt sau prea larg. Pentru a te asigura că îți vin bine, confecționează-ți hainele la un croitor bun.


2. Nu fi o victimă oarbă a modei

Tendințele vin și pleacă și nu se aplică oricărei siluete, ca să nu mai vorbim de stilurile individuale. Moda nu e obligatorie.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Evită volumul în plus

Tuidul sau angora mai adaugă volum. Nici satinul și mătasea stălucitoare nu sunt o idee bună dacă ești mai plinuță. Acestea nu sunt însă reguli care nu pot fi încălcate.

4. Fii atentă la culori

E recomandat să alegi nuanțe închise, dar nu trebuie să porți mereu numai maro, gri și negru dacă nu vrei. Poți combina culorile strălucitoare cu unele mai neutre.

5. Evidențiază-ți cele mai bune trăsături

Trebuie să fie ceva la corpul tău care arată grozav – poate silueta, sânii sau picioarele. Alege haine care atrag atenția spre acea parte a corpului. Asta îți va mări încrederea în sine. Alege haine colorate pentru a evidenția ce îți place și haine închise pentru a ascunde ce nu-ți place.

6. Alege lenjerie de calitate

Poartă lenjerie de calitate, care ți se potrivește. Calitatea înseamnă confort și sentimentul că ești atrăgătoare.

7. Ce trebuie să ai neapărat

Iată ce articole vestimentare se potrivesc femeilor cu forme. În primul rând, fusta creion, care arată bine pe oricine. Apoi, puloverele cu guler în formă de V, care atrag atenția asupra decolteului. Rochiile petrecute sunt și ele o alegere bună, pentru că evidențiază punctele tari și ascund ce trebuie să fie ascuns. Acest model arată bine orice culoare ar avea. În ceea ce privește tocurile, alege niște pantofi confortabili. Accesorizează înțelept, folosind genți mari și curele late, bijuterii și eșarfe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.