7 STRATEGII simple pentru a-ți evidenția FORMELE pe care trebuie să le știe orice femeie PLINUȚĂ

Fiecare femeie este specială în felul ei. Stereotipul 90-60-90 este destul de învechit, iar oamenii încep ușor-ușor să nu mai pună preț pe aceste forme de model, considerate de unii perfecte. Această perfecțiune este relativă. Formele au fost și vor fi mereu atractive, în special pentru bărbați. Acestea pot fi evidențiate într-un mod plăcut fără prea multe ore în sala de fitness și fără mari eforturi. Ai nevoie doar de hainele și accesoriile potrivite.Iată cele 7 trucuri pe care orice femeie ar trebui să le aplice:

1. Lenjeria potrivită

Lenjeria intimă este extrem de importantă și poate face minuni. Are efecte benefice și este foarte bine ascunsă, astfel că nimeni nu va ști de anumite complexe de-ale tale. Aceasta este cea mai ușoară metodă pentru a-ți scoate în evidență formele și pentru a crea imaginea unui corp ideal. Poartă-l pe sub orice ținută și vei avea un look extrem de invidiat.

2. Pantalonii cu talie înaltă

Aceștia sunt ideali pentru femeile care nu se pot bucura de un abdomen plat și bine lucrat. Cu ajutorul acestor pantaloni, talia îți va fi foarte frumos scoasă în evidență. Îi puteți purta cu orice tip de bluză, top sau cămașă. În plus, posteriorul va căpăta și el un aspect mult mai atractiv.

3. Leagă-ți cămașa în talie

FOLLOW ME

Dacă ai în garderobă o cămașă, sau chiar și o bluză care ți se pare că este prea largă și nu-ți avantajează corpul, nu este nicio problemă. Fă-i un mic nod în talie, iar corpul tău este gata să atragă cât mai multe priviri. Totuși, nu face acest truc dacă în partea inferioară porți o pereche de jeansi slim. Trebuie să existe un echilibru pentru ca look-ul tău să nu fie unul vulgar sau indecent.

4. Pantaloni scurți modelatori

Aceștia vin perfect pe sub o fustă sau o rochie. Atenție la lungimea lor. Prețul lor nu este unul foarte piperat și aceste obiecte vestimentare sunt la îndemâna oricui.

5. Bagă-ți bluzele în pantaloni

Indiferent de ceea ce porți (bluză, cămașă, tricou) poți aplica acest truc simplu. Talia va fi astfel evidențiată și vei căpăta un aspect mult mai cool, chiar dacă obiectele vestimentare nu sunt chiar wow. Dacă nu vrei să exagerezi, îți poți băga doar partea din față a bluzei în pantaloni.

6. Poartă mai des curea

Cureaua este un accesoriu esențial în garderoba oricărei femei. Aceasta poate să-ți alungească picioarele și să-ți mărească bustul. O poți folosi atunci când porți o rochie sau o cămașă mai largă, ce ți se pare că îți vine precum un sac. Este un accesoriu ideal pentru fetele scunde.

7. Nu-ți ascunde niciodată formele

Frumusețea este relativă, așa că nu-ți fie teamă să-ți arăți formele și să te bucuri de ele. Uită de hainele largi care te ascund, deoarece acestea te pot face chiar să pari mai corpolentă și cu siguranță nu îți dorești asta. Bucură-te de corpul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.