7 teorii despre animațiile Dinsey pe care nu le-ai știut până acum

Cu toții iubim animațiile Disney! Personajele sunt foarte bine construite și fiecare are povestea lui incredibilă, plină de aventuri și magie.

Te-ai gândit vreodată că poveștile ar putea avea o legătură între ele? Iată 7 teorii foarte interesante:

1. Hercule și Ariel sunt verișori

1-ariel-si-hercule-9093780

Ariel este fiica regelui Triton, iar Hercule este fiul lui Zeus. Regele Triton este fiul lui Poseidon, care este în conformitate cu mitologia greacă, fratele lui Zeus. Acest lucru face ca Ariel și Hercule să fie verișori.

2. Cartea preferată a lui Belle este „Aladdin”

2-belle-9139316

FOLLOW ME

La începutul filmului Belle cântă despre cartea ei preferată în care este vorba despre locuri îndepărtate, vrăji magice și prinți fermecați. Este descrierea perfectă a acțiunii din Aladin, unde acesta o salvează pe prințesa Jasmine și cu ajutorul duhului își ascunde originile de cerșetor sub masca unui prinț.

3. Căpitanul Hook a ucis-o pe mama lui Ariel

3-ariel-5439570

Peter Pan are o prietenă sirenă care arată exact ca mama lui Ariel, Athena, care avea părul la fel de roșu ca Ariel. Sirenele din Peter Pan se temeau foarte mult de căpitanul Hook. În al doilea film cu Mica Sirenă aflăm că mama lui Ariel a fos ucisă de un pirat rău intenționat, deci putem presupune că Hook a ucis-o pe mama lui Ariel.

4. Jane este nepoata Frumoasei și a Bestiei

4-jane-1608503

Seamănă foarte mult una cu cealaltă, amândurora le place culoarea galben și au tendința de a maniera bărbații. Jane îl trateză pe Tarzan cu aceeași bunătate pe care Belle i-o arată Bestiei. Un alt indiciu ar fi că Jane are un set de ceai identic cu cel din „Frumoasa și Bestia”.

5. Părinții Elsei și ai Annei au dispărut când se aflau în drum spre nunta lui Rapunzel

4-frozen-1538813

Jennifer Lee, regizorul „Regatului de gheață” (Frozen), a declarat în timpul unei conferințe că regele și regina din Arendelle se îndreptau către o nuntă din regatul vecin. Rapunzel și soțul ei pot fi văzuți în ziua încoronării Elsei. Cel mai probabil către nunta lor se îndreptau regele și regina când au dispărut în teribila furtună.

6. Tarzan este fratele Annei și al Elsei

5-tarzan-6622899

În aceeași conferință, Jennifer Lee a declarat că potrivit lui Chris Buck (co-regizor al „Regatului înghețat” și regizor „Tarzan”) regele și regina din Arendelle au fost dați dispăruți în urma unui naufragiu. Aceștia ar fi ajuns pe uscat și au naufragiat pe o insulă tropicală, unde au construit o casă în copac și au dat naștere unui băiat. Familia a fost atacată de un leopard și singurul supraviețuitor a fost Tarzan. Deci, Tarzan este fratele Annei și al Elsei.


7. Mica Sirena explorează nava regelui și reginei din Arendelle

5-corabie-3341379

Rgatul Arendelle, de unde corabia și-a început traseul, este situat în Norvegia. Regatul lui Rapunzel este undeva în Germania, iar povestea Micii Sirene are loc pe coasta Danemarcei, care se afla pe traseul navei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.