7 teorii despre animațiile Dinsey pe care nu le-ai știut până acum


Cu toții iubim animațiile Disney! Personajele sunt foarte bine construite și fiecare are povestea lui incredibilă, plină de aventuri și magie.

Te-ai gândit vreodată că poveștile ar putea avea o legătură între ele? Iată 7 teorii foarte interesante:

1. Hercule și Ariel sunt verișori

1-ariel-si-hercule-9093780


Ariel este fiica regelui Triton, iar Hercule este fiul lui Zeus. Regele Triton este fiul lui Poseidon, care este în conformitate cu mitologia greacă, fratele lui Zeus. Acest lucru face ca Ariel și Hercule să fie verișori.

2. Cartea preferată a lui Belle este „Aladdin”

2-belle-9139316

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

La începutul filmului Belle cântă despre cartea ei preferată în care este vorba despre locuri îndepărtate, vrăji magice și prinți fermecați. Este descrierea perfectă a acțiunii din Aladin, unde acesta o salvează pe prințesa Jasmine și cu ajutorul duhului își ascunde originile de cerșetor sub masca unui prinț.

3. Căpitanul Hook a ucis-o pe mama lui Ariel

3-ariel-5439570

Peter Pan are o prietenă sirenă care arată exact ca mama lui Ariel, Athena, care avea părul la fel de roșu ca Ariel. Sirenele din Peter Pan se temeau foarte mult de căpitanul Hook. În al doilea film cu Mica Sirenă aflăm că mama lui Ariel a fos ucisă de un pirat rău intenționat, deci putem presupune că Hook a ucis-o pe mama lui Ariel.

4. Jane este nepoata Frumoasei și a Bestiei

4-jane-1608503

Seamănă foarte mult una cu cealaltă, amândurora le place culoarea galben și au tendința de a maniera bărbații. Jane îl trateză pe Tarzan cu aceeași bunătate pe care Belle i-o arată Bestiei. Un alt indiciu ar fi că Jane are un set de ceai identic cu cel din „Frumoasa și Bestia”.

5. Părinții Elsei și ai Annei au dispărut când se aflau în drum spre nunta lui Rapunzel

4-frozen-1538813

Jennifer Lee, regizorul „Regatului de gheață” (Frozen), a declarat în timpul unei conferințe că regele și regina din Arendelle se îndreptau către o nuntă din regatul vecin. Rapunzel și soțul ei pot fi văzuți în ziua încoronării Elsei. Cel mai probabil către nunta lor se îndreptau regele și regina când au dispărut în teribila furtună.

6. Tarzan este fratele Annei și al Elsei

5-tarzan-6622899

În aceeași conferință, Jennifer Lee a declarat că potrivit lui Chris Buck (co-regizor al „Regatului înghețat” și regizor „Tarzan”) regele și regina din Arendelle au fost dați dispăruți în urma unui naufragiu. Aceștia ar fi ajuns pe uscat și au naufragiat pe o insulă tropicală, unde au construit o casă în copac și au dat naștere unui băiat. Familia a fost atacată de un leopard și singurul supraviețuitor a fost Tarzan. Deci, Tarzan este fratele Annei și al Elsei.


7. Mica Sirena explorează nava regelui și reginei din Arendelle

5-corabie-3341379

Rgatul Arendelle, de unde corabia și-a început traseul, este situat în Norvegia. Regatul lui Rapunzel este undeva în Germania, iar povestea Micii Sirene are loc pe coasta Danemarcei, care se afla pe traseul navei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.