Mâini mai tinere, în câteva minute! 3 trucuri de știut

Căutăm semnele îmbătrânirii premature cu disperare – de la riduri, la pete și piele lăsată. Cu toate acestea, cele mai multe dintre noi ignorăm cele mai expuse părți ale corpului când vine vorba de trecerea timpului – mâinile. Ele sunt adesea primele victime ale îmbătrânirii așa că trebuie să acționăm din timp.

wedding-rings-603941_1280-1024x681-2954503

Pentru degete fine, puse superb în evidență de inele elegante și încheieturi delicate, decorate cu brățări statement, trebuie să aplici aceste trucuri:

  1. Exfoliază cu un scrub delicat. Scapă de celule moarte și bătături, pentru o piele catifelată, cu un exfoliant din 2 linguri de zahăr brun, 1 lingură de ulei de măsline și 1 linguriță de scorțișoară. Masează cu mișcări circulare și clătește. Pentru un plus de hidratare, aplică o cremă de mâini.
  2. Fă-ți un masaj ca la salon. Cea mai bună parte a unei manichiuri la salon este, în opinia mea, masajul senzațional care îmi lasă mâinile moi timp de 3 zile! Îmi place atât de mult încât am început să-l fac și acasă, de câteva ori pe săptămână, înainte de culcare. Folosesc o cremă extrem de hidratantă și un ulei relaxant. Le aplic pe rând (uleiul la urmă) și rezultatele se văd imediat. În anotimpul rece, după masaj, îmi pun mănuși catifelate peste noapte.
  3. Acopăr petele pigmentare și alte imperfecțiuni cu loțiuni nuanțatoare special concepute pentru corp. Caut produse cu SPF pentru a proteja mâinile de razele UV și cu acoperire bună pentru un aspect uniform, de lungă durată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.