7 trăsături ASCUNSE ale TELEFONULUI tău! E important să le știi chiar ACUM

Probabil toată lumea are astăzi un telefon în buzunar. Nu toți știu însă despre lucrurile incredibile pe care le pot face aceste dispozitive.

Iată câteva dintr cele mai fascinante trăsături ale telefoanelor de tip android:

1. Cel mai ușor mod de a economisi bateria

Dacă alegi o imagine de fundal închisă, simplă, iluminarea automată se va opri și vei observa că telefonul ține mai mult. Valabil pentru cele mai multe telefoane și tablete.

2. Text – vorbire

Nu numai că poți citi acest articol, dar îl poți și asculta dacă ai un dispozitiv Android. Dacă preferi să auzi informația, mergi la Setări – Accessibility și pornește opțiunea Text-to-Speech Output.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

3. Controlul de la distanță al telefonului

Mergi la Setări – Security – Device administrators și bifează căsuțele de lângă Android Device Manager, Remotely locate this device și Allow remote lock and erase. Acum, dacă îți pierzi telefonul, îl poți localiza și bloca fără să-ți pierzi datele.

4. Pornirea Modului de Oaspeți

Dacă vrei să-i dai temporar telefonul cuiva, dar și să-ți păstrezi datele confidențiale, pornnește Modul de Oaspeți. Trage marginea de sus și atinge iconița utilizatorului din dreapta. Vei putea apoi Adăuga Oaspeți, alegând ce vor avea aceștia voie să facă.

5. Mărirea ecranului

Oamenii cu vedere mai proastă nu au idee cât de mult îi poate ajuta această trăsătură. Mergi la Setări – Accesibility – Magnification gestures. Vei putea da apoi zoom oriunde pe ecran, doar atingându-l.

6. Modul Hotspot

Nu e nevoie să cumperi un router sau un modem 3G separat pentru a folosi Internetul pe dispozitive diferite, pentru că telefonul tău poate face asta ușor. Mergi la Setări – Tethering and portable hotspot și pornește Portable WLAN hotspot.

7. Controlează-ți telefonul cu mișcări ale capului

Uneori trebuie să-ți folosești dispozitivul când ai mâinile ocupate sau e prea frig afară ca să-ți scoți mănușile călduroase. Oricum, există o soluție pentru asta. După ce vei instala aplicația EVA Facial Mouse, îți vei putea controla telefonul cu mișcări ale capului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.