7 trăsături ASCUNSE ale TELEFONULUI tău! E important să le știi chiar ACUM

Probabil toată lumea are astăzi un telefon în buzunar. Nu toți știu însă despre lucrurile incredibile pe care le pot face aceste dispozitive.

Iată câteva dintr cele mai fascinante trăsături ale telefoanelor de tip android:

1. Cel mai ușor mod de a economisi bateria

Dacă alegi o imagine de fundal închisă, simplă, iluminarea automată se va opri și vei observa că telefonul ține mai mult. Valabil pentru cele mai multe telefoane și tablete.

2. Text – vorbire

Nu numai că poți citi acest articol, dar îl poți și asculta dacă ai un dispozitiv Android. Dacă preferi să auzi informația, mergi la Setări – Accessibility și pornește opțiunea Text-to-Speech Output.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Controlul de la distanță al telefonului

Mergi la Setări – Security – Device administrators și bifează căsuțele de lângă Android Device Manager, Remotely locate this device și Allow remote lock and erase. Acum, dacă îți pierzi telefonul, îl poți localiza și bloca fără să-ți pierzi datele.

4. Pornirea Modului de Oaspeți

Dacă vrei să-i dai temporar telefonul cuiva, dar și să-ți păstrezi datele confidențiale, pornnește Modul de Oaspeți. Trage marginea de sus și atinge iconița utilizatorului din dreapta. Vei putea apoi Adăuga Oaspeți, alegând ce vor avea aceștia voie să facă.

5. Mărirea ecranului

Oamenii cu vedere mai proastă nu au idee cât de mult îi poate ajuta această trăsătură. Mergi la Setări – Accesibility – Magnification gestures. Vei putea da apoi zoom oriunde pe ecran, doar atingându-l.

6. Modul Hotspot

Nu e nevoie să cumperi un router sau un modem 3G separat pentru a folosi Internetul pe dispozitive diferite, pentru că telefonul tău poate face asta ușor. Mergi la Setări – Tethering and portable hotspot și pornește Portable WLAN hotspot.

7. Controlează-ți telefonul cu mișcări ale capului

Uneori trebuie să-ți folosești dispozitivul când ai mâinile ocupate sau e prea frig afară ca să-ți scoți mănușile călduroase. Oricum, există o soluție pentru asta. După ce vei instala aplicația EVA Facial Mouse, îți vei putea controla telefonul cu mișcări ale capului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.