7 TRUCURI care te vor ajuta să ECONOMISEȘTI o grămadă de bani

Oamenii obișnuiesc să cheltuie bani pe lucruri inutile, atunci când apare chiar și cea mai mică problemă. Unele dintre cele mai scumpe obiecte pot fi înlocuite sau reparate extrem de simplu. Trebuie doar să știi cum să o faci. Pentru asta, iată o listă cu 7 dintre cele mai eficiente trucuri prin care vei putea face asta, folosind lucruri de prin casă.

1. Pantofi noi

Pentru început, este vorba despre încălțămintea sport, de care trebuie să ai mereu grijă pentru a arăta impecabil. Pantofii sport pot fi chiar foarte scumpi, dar de acum înainte nu va mai trebui să-ți cumperi o pereche nouă, odată ce prima începe să pară uzată. Tot ce trebuie să faci, este să folosești o pastă de dinți și o periuță pentru a îndepărta petele neplăcute. Las-o să acționeze 2 ore, după care clătește cu multă apă.

2. Telefonul inundat

Telefonul mobil este unul dintre cele mai scumpe obiecte pe care le folosești zilnic. Accidentele cu telefoanele mobile sunt extrem de frecvente, iar portofelul tău poate avea de suferit dacă pățești așa ceva. Mulți oameni nu știu faptul că, telefonul poate fi reparat cu ajutorul orezului, în cazul în care a scăpat în apă. Chiar funcționează. Trebuie doar să-ți lași telefonul într-o pungă cu orez, peste noapte.

3. Markerul de pe haine

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Markerul poate fi îndepărtate de pe haine cu ajutorul bicarbonatului, săpunului și sucului de lămâie. Folosește aceste 3 ingrediente pentru a freca petele și bagă hainele la spălat. Vei vedea că urmele de marker au dispărut miraculos!

4. Marker permanent

Este imposibil ca acesta să fie îndepărtat cu săpun sau alte produse de curățare. Folosește o bucată de bumbac, pe care să o îmbibi în alcool etilic. Freacă bine zona și după câteva secunde vei vedea rezultatul.

5. Rugina

Poate că ți se va părea ciudat acest truc, însă el chiar funcționează. Este extrem de simplu. Tot ce ai de făcut este să introduci respectivul obiect afectat de rugină, într-o sticlă de Coca Cola. Simplu, nu?

6. Petele de gumă de mestecat

Acesta este un lucru foarte neplăcut. Cu toate acestea, i se poate întâmpla oricui. Singura modalitate de a le îndepărta este să folosești un cub de gheață, peste respectiva pată. Aceasta va dispărea complet.

7. Telefon murdar

Deoarece telefoanele sunt folosite în permanență, riscul de a se murdări este mult mai ridicat. Petele de pe ecranul smartphone-ului tău pot fi extrem de enervante, așa că trebuie neapărat să faci ceva în privința lor. Tot ce ai de făcut este să folosești o gumă de șters. Aceasta va reuși să te scape de toate urmele neplăcute de pe telefon .

Acestea au fost trucurile ce te vor ajuta cu siguranță să-ți transformi vechile obiecte în unele nou-nouțe. Sunt ușor de făcut, nu ai nevoie de foarte multe lucruri, iar rezultatele sunt chiar eficiente. Dacă mai știi și alte sfaturi de acest gen, nu ezita să le lași în secțiunea de comentarii! Baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.