8 gesturi care îți arată că te iubește, chiar dacă nu îți spune

Dragostea este un sentiment atât de frumos încât poţi vorbi despre el sau poţi scrie poezii ori cântece. Uneori ai nevoie doar de acțiunile potrivite, însă, care să valoreze mult mai mult decât orice declarație de dragoste. Iată câteva gesturi care te vor ajuta să îți exprimi dragostea:

1. Lasă să repornească

După o zi grea, avem nevoie de puțin timp pentru a ne liniști și pentru a ne întoarce la o viață normală. Când partenerul sosește acasă, lasă-l să se odihnească. Eventual, lasă-l să stea singur. Avem nevoie de o astfel de repornire emoțională pentru a evita situațiile conflictuale.

2. Ascultă-ți partenera cum trebuie

Dacă ea vrea să discute cu tine un subiect pe care nu îl înțelegi sau de care nu ești interesat, nu te grăbi să o refuzi. Femeile au nevoie de cineva care să le asculte, așa că nut e enerva în asemenea momente și fii înțelegător și blând.

3. Nu-i interzice să-și vadă prietenii

FOLLOW ME

Ultimul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când începi o relație cu cineva e să îl transformi în proprietatea ta privată. Toată lumea are nevoie de spațiu personal și de șansa de a petrece timp cu prietenii. Prin urmare, când partenerul îți spune că vrea să iasă într-o seară cu prietenii, nu face scandal și lasă-l să se distreze.

4. Fii atent la lucrurile mărunte care îi fac plăcere

Fericirea este alcătuită din gesture mici – fructele și dulciurile ei favorite, vasele spălate de tine. Aceste gesturi îi vor arăta că îți pasă de ea și de relația voastră.

5. Fă-i complimente

Nu numai fetele își doresc să audă cuvinte frumoase. Și partenerii noștri au nevoie de complimente, așa că spune-i cât e de drăguț și ce bine îi vine cu noua cămașă. Nu te costă prea mult, iar lui îi va face mare plăcere.

6. Visează alături de ea

Palmieri, mare, un pahar de cocktail în mână – cu toții visăm la o asemenea vacanță. Dacă, în toiul iernii, prietena ta se întoarce de la magazin cu o rochie și o pălărie nouă, nu te enerva, țipând că a cheltuit bani degeaba. Visează alături de ea la cât de minunat ar fi să mergeți într-o vacanță împreună.

7. Încearcă să-i fi prietenă și iubită, nu o maniacă de control

Bărbații nu vor femei care să îi critice și să fie veșnic nemulțumite. Lasă-l să fie independent și să-și ia deciziile de unul singur.

8. Pregătiți cina împreună

Atunci când nu aveți timp, poate fi tentant să apelați la fast food. Nu cădeți însă în această capcană. Pregătiți ceva neobișnuit și foarte gustos. Nu o lăsa numai pe ea să gătească – vei vedea cum va înflori când te vei oferi să îi dai o mână de ajutor.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.