8 gesturi pe care femeile le ADORĂ la bărbați

Ți s-a spus vreodată că băieții buni se găsesc numai în filme și romane de dragoste? Uneori fetele din ziua de azi cred că nu mai există cavalerism decât în filme sau cărți, dar poți fi sigură că nu e chiar așa. Încă mai există „prinți pe cal alb”.
Iată 8 exemple de gesturi care fac inima unei fete să bată mai repede și care îi transformă pe bărbați în Făt Frumos:

Îți deschide ușa

1-e1480629666318-7815216
Un bărbat căruia nu îi e prea lene să coboare din mașină și să-i deschidă ușa doamnei sale este cu siguranță atent și manierat. Pentru el e important ca femeia să se simtă confortabil și în siguranță. Orice fată va aprecia acest gest care pare nesemnificativ la început.

Îți păstrează ultima bucățică de mâncare

2-mancare-2845989
Toată lumea știe că drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac. Indiferent cât de demodat sună, e adevărat. Dacă un bărbat îi oprește femeii ultima bucată de mâncare, înseamnă că îi pasă de ea cu adevărat.

Petrece timp cu familia ta

3-familie-8612351
Dacă un bărbat alege să petreacă timp cu familia ta și nu să se ducă la fotbal cu colegii în weekend, poți fi sigură că el e cel potrivit pentru tine.

Te prezintă tuturor

4-gatsby-3610998
Un domn adevărat știe că dacă un își prezintă iubita atunci când întâlnește un prieten pe stradă și decide să discute cu el, biata fată se va simți nelalocul ei.

Îți face cadouri fără un motiv special

5-flori-1224301
„Prinții” din ziua de azi nu au nevoie de ocazii speciale pentru a le oferi flori sau cadouri doamnelor lor. Le cumpără doar pentru că știu că asta le  face persoana favorită să zâmbească.

Te protejează mereu

FOLLOW ME

6-iubire-5448420
E vorba de un mic gest pe care nu orice fată îl observă. Oricum, e destul de evident că prin a alege să meargă pe exteriorul trotuarului bărbatul își protejează femeia de orice situații neașteptate.

Te sărută pe frunte

7-pupic-pe-frunte-5957711
Dacă un bărbat face asta, înseamnă că e foarte atașat de tine.

Te ajută mereu să îți pui haina

9-protejare-3380934
Un bărbat manierat te ajută mereu să te îmbraci sau îți dă haina lui când e frig.

Citește și: Și bărbații OBSERVĂ! 9 lucruri despre care FEMEILE cred că nu sunt observate!

Hai să recunoaștem, fetele se pot îndrăgosti extrem de tare de băieți. În speranța de a-și atinge scopurile, acestea pot încerca să își schimbe complet garderoba pentru a fi observate de el sau se pot trezi cu 2 ore mai devreme dimineața pentu a se asigura că o să arate perfect pe parcursul zilei.

Deși unii ar putea susține asta, băietii nu sunt orbi, ei observă cu siguranță micile lucruri pe care le faci pentru ei. Așa că, dacă te temeai că eforturile tale trec neobservate, aruncă o privire pe aceasta listă și vei vedea care sunt lucrurile pe care băieții le observă atunci când le fac fetele.

1. Cum te joci cu copii.

Fiind în apropierea copiilor, instinctul tău matern iese la suprafață. Bărbatul tău va observa cu siguranță cât de mult te bucură să fii în jurul copiilor și acest lucru îi va forma o imagine mentală a viitorului său cu tine.

2. Cum arăți dimineața 

Chiar dacă băieților le place atunci când vă pregătiți și vă aranjați pentru ei, însă se vor îndrăgosti de modul în care arătați dimineața, odihnite, proaspete și complet fără machiaj! Frumusețea naturală este un aspect mereu important.

3. Purtatul hainelor sale

Nimic nu este mai sexy decât o fată care poartă hainele prietenului ei. Băieții vor observa întotdeauna că purtați jachetele lor și vor fi foarte mândri de acest lucru.

4. Uitatul la programe sportive

Dacă ați început brusc să vă interesați despre echipele de fotbal sau despre finaliștii de la tenis, nu treuie să vă temeți, ei vor observa acest lucru și se vor bucura. Faptul că voi faceți lucruri în afara zonei voastre de confort doar pentru a fi mai aproape de ei, îi va bucura mult.

5. Micile gelozii

Semnele de gelozie sunt chiar plăcute pentru bărbați, atâta timp cât sunt păstrate la un nivel normal și nu întrec limitele.

6. Emoțiile la întâlnirea părinților

Este complet normal să ai emoții la întâlnirea cu părinții iubitului tău. Aceasta reacție este normală și băieții o consideră un semn că părerea lor este cu adevărat importantă pentru tine.

7. Tu ești rațională și totuși, puternică

A fi îndrăzneață și capabilă să îți iei propriile decizii este un lucru pe care oamenii îl prețuiesc foarte mult. El se va bucura să vadă că prietena lui nu va renunța la gândurile și dorințele ei și nu își va aranja planurile doar în funcție de el.

8. Atunci când depui efort pentru el

Nu, asta nu înseamnă că este permis petreci două ore pentru a te face gata, însă va aprecia că vrei să arăți bine și că încerci mereu să fii aranjată, astfel încât el să fie mereu mandru cu ține la brațul lui.

9. Relația cu prietenii lui

Este foarte rar ca interesele tale să fie aceleași cu cele ale prietenilor lui, însă fiecare tip va dori ca prietena lui să se poată înțelege foarte bine cu amicii săi. Indiferent că este vorba despre o seară de jocuri sau o ieșire la film, va observa întotdeauna modul în care tu interacționezi cu prietenii lui.

Citește și: 6 tipuri de comportament ale FEMEILOR pe care BĂRBAȚII le ADORĂ! Al 5-lea te va UIMI!

Despre femei se spune că sunt dificil de înțeles, însă adevărul este că dacă stai să le asculți și ești atent la gesturile lor, îți pot da de înțes cu ușurință ce rol ai în viața lor și ce simt cu adevărat pentru tine.

Foarte mulți bărbați sunt de acord cu faptul că femeia e cel mai uimitor dar pe care îl poți primi. Femeilor le pasă de tine, te iubește și te enervează cel mai mult. Să recunoaștem, femeile au și multe obiceiuri care nu le plac bărbaților – când îi sună foarte des, când se poartă copilărește, când își fac poze, se uită la ele și le șterg și apoi o iau de la capăt, când petrec prea mult timp la cumpărături.

Totuși, tindem să credem că balanță înclină spre lucrurile adorabile și că există însă și niște obiceiuri feminine pe care bărbații le adoră:

1. Când își pun capul pe pieptul lor

Bărbații adoră când femeile fac asta, fiindcă simt că sunt bărbați adevărați care le oferă siguranță. Poate părea un gest banal, însă le confirmă bărbaților că inspită echilibru și putere.

2. Când se joacă cu părul lor atunci când conduc

Nu e vorba doar de plăcerea fizică a atingerii. Bărbații percep mângâierea ca pe un semn al dragostei, afecțiunii și dorinței de apropiere.

3. Când îi laudă pe Facebook

E evident, bărbaților le place să fie apreciați de public.

4. Când îi ascultă cu atenție

Asta îi face să se simtă iubiți.

5. Când le trimit un mesaj atunci când sunt la o întâlnire cu prietenii

Bărbaților le place să știe că te gândești la ei chiar și atunci când ești ocupată.

6. Când își arată afecțiunea în mână

Momentele în care îl iei prima de mână sau îi aranjezi părul îi fac inima să bată mai repede.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.