8 GREȘELI pe care le fac femeile într-o RELAȚIE

Cu toate că se spune că femeile sunt greu de înțeles, bărbații sunt cei care par a avea emoții puternice pe care nu le împărtășesc cu ușurință, iar când lucrurile se strică, nu ai absolut nicio idee ce nu a mers.
Uneori nu trebuie să mai încerci să îl înțelegi și să îl lași în voia lui, dar sunt unele lucruri la care trebuie să ai grijă, fiindcă s-ar putea să îl enerveze și apoi să îl îndepărteze:

1. Necredința

Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru femei e să fie loiale și sincere. Înșelatul distruge o relație mai repede decât orice și chiar dacă el spune că e pregătit să te ierte, răul se va fi produs deja.

2. Încerci să-l schimbi

Nu te aștepta să-l schimbi. E normal să se comporte ca un bărbat din când în când și dacă încerci să schimbi asta, el se va revolta.

3. Vorbești prea mult

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Nu e doar un mit faptul că bărbaților nu le plac femeile care vorbesc prea mult. Pentru bărbați dragostea înseamnă și o tăcere confortabilă, iar dacă vorbești prea mult, el va crede că îl cicălești – și multora le e frică de asta.

4. Îl sperii cu emoțiile tale

S-ar putea să crezi că el e cel mai bun bărbat de pe pământ și să te fi hotărât că el e „alesul”. Ia-o mai încet, prea multă dragoste venită prea repede îl va speria. Nu-i spune că nu poți trăi fără el până când nu ești sigură ce simte. S-ar putea că el să ajungă mai târziu la această concluzie.

5. Lasă-l să-și dorească

Nu merge în patul lui cu prima ocazie – asta va transmite mesaje greșite despre tine. Bărbaților le place să conducă, deci dacă tu faci mereu prima mișcare, ei nu se vor simți în zona lor de comfort.

6. Lasă-l să fie bărbat

Ai văzut vreodată un leu închis într-o grădină zoologică? Nu sunt prea fericiți, nu? Nu-i cere să renunțe la masculinitatea sau și nu-l domestica prea repede, dacă nu vrei ca bărbatul tău să fugă în direcția opusă.

7. Îl verifici mereu

Unul dintre cele mai importante ingrediente dintr-o relație fericită e încrederea, așa că nu îl întreba mereu cu cine a fost, unde s-a dus, de ce a venit mai târziu.

8. „Chiar mă iubești?”

Poate că ai fost rănită înainte, dar nu îl întreba mereu dacă te iubește. Dacă ai nevoie de afirmare constantă, va începe și el să se îndoiască de sentimentele sale. Bărbații nu își exprimă sentimentele așa ușor ca femeile și durează ceva până își iau un angajament. Nu se pricep foarte bine nici să îți spună când greșești, așa că ai grijă – sau el va suferi în tăcere, până când va pleca.

Citește și: 7 lucruri pe care și le doresc bărbații într-o relație

Mereu vorbim despre lucrurile pe care le vor femeile de la partenerii lor – lista nu se termină niciodată. Dar te-ai întrebat vreodată ce vor băieții într-o relație? Care sunt așteptările lor?

Iată o listă de sfaturi despre lucrurile pe care iubitul tău le așteaptă de la tine, care sigur îl vor face fericit dacă le aplici cu istețime.

1. Laudă-l

Doamnelor, apreciați-vă și lăudați-vă bărbaul. Spuneți-i ce vi se pare atractiv la el și faceți-i complimente pentru cum arată, deciziile pe care le ia și dexteritatea sexuală.

2. Respectă-i spațiul personal

Lasă-l să respire. Dă-I timp liber pentru a umbla cu băieții. Va fi mult mai fericit fiindcă va vedea că ai încredere în el și vă va face legătura mai puternică.

3. Respectă-l

Respectul e una din modalitățile de a-ți arăta dragostea. Încearcă să înțelegi ce contează pentru el și să-i respecți alegerile și deciziile.

4. Legătura intimă

E cunoscut faptul că femeile formează legături prin comunicare, iar bărbații prin sex. Trebuie doar să înțelegi ce îl face să se simtă iubit.

5. Intimitate emoțională

Bărbații se deschid în timp, odată ce simt că poți să te descurci cu ei în momentele lor cele mai rele. Trebuie să se simtă liber să-ți împărtășească îndoielile și grijile. Trebuie doar să-l înțelegi.

6. Atingeri fizice

Îl poți face fericit cu gesture mici. Doar atinge-i gâtul sau părul când e ocupat făcând ceva și vei vedea că va fi fericit.

7. Fă-l să se simtă în siguranță

Fetelor, știți că prietenii voștri se simt siguri atunci când îi lăsați să iasă noaptea cu prietenii și nu îi sunați din oră în oră să-i verificați? Dacă există acest gen de siguranță între voi, nimic nu vă va despărți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.