8 GREȘELI pe care le faci când îți cumperi LENJERIE INTIMĂ

S-ar spune că nu e așa dificil să alegi lenjeria intimă din moment ce e un obiect vestimentar pe care l-ai purtat toată viața. Ei bine, s-ar putea să fii surprinsă să afli că poți da greș la acest capitol, căci s-ar putea să facm totuși anumite lucruri în mod greșit, fără să ne dăm seama.

Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le facem când alegem lenjeria intimă:

 

1. Purtăm o mărime prea mică

Majoritatea femeilor tind să cumpere lenjeri prea mică. Nu îți fie frică de măsurile mai mari, pentru ca materialul să nu creeze o siluetă neplăcută pe sub haine.

 

2. Nu potrivim lenjeria la ținută

Porți o rochie strâmtă și ai alege niște chiloți tanga în mod normal? Ține cont și de textură, material și culoare când alegi stilul care ți se potrivește cel mai bine, fiindcă uneori și niște chiloți care te acoperă complet te pot face mai zveltă.

FOLLOW ME

 

3. Cumpărăm lenjerie ce are cusături proeminente

Alege lenjerie cu niște cusături fine, care să nu îți lase urme pe piele și să nu se observe prin haine.

 

4. Purtăm lenjerie plasă pe timpul verii

Poate părea ca plasa lasă aerul să circule, dar tot e făcută din materiale sintetice precum poliesterul care pot capta căldura, transpirația și umezeala. Poartă ceva din fibre naturale precum bumbacul.

 

5. Purtăm lenjerie albă cu haine albe

Albul creează contrast cu pielea. Ar trebui să porți lenjerie care are o culoare asemănătoare cu pielea ta atunci când porți haine albe.

 

6. Purtăm lenjerie de culoare deschisă pe sub hainele închise la culoare

Culorile deschise se pot vedea pe sub material, mai ale în fotografiile cu blitz. Alege culori închise pe sub hainele închise și deschise pe sub hainele deschise.

 

7. Ne băgăm lenjeria în mașina de spălat

Apa fierbinte, învârtirea și detergentul afectează elasticitatea și materialul lenjeriei. Ar trebui să speli lenjeria de mână, cu un săpun delicat.

 

8. Nu investim prea mult pe lenjerie

Lenjeria mai ieftină e făcută de obicei din materiale proaste care nu vor dura prea mult. Alege calitatea, confortul și viabilitatea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.