#TIPS&TRICKS

8 GREȘELI pe care să nu le faci când SĂRUȚI

Scris de Laura P la 14 februarie 2019

În ciuda faptului că probabil nu ți se pare că un simplu sărut este foarte important, trebuie să știi că el poate spune foarte multe lucruri despre tine. În urma unui sărut, partenerul tău poate trage anumite concluzii. Pentru cei care cred că nu este mare lucru să săruți corect, iată 9 GREȘELI pe care să nu le faci când SĂRUȚI:

1. Controlul excesiv al limbii

Publicitate

O mulțime de oameni spun faptul că sărutul cu limba dusă cât mai adânc înspre gât, este un fel de tortură. Încearcă să faci mișcări lente, ușoare și ia-te după ritmul partenerului. Este important să-ți dai seama de modul în care el o face și să ajungeți amândoi să faceți la fel.


2. Mușcăturile

Dacă nu sunt controlate, acestea pot reprezenta distrugerea oricărei urme de senzualitate. Unele persoane nu acordă suficientă atenție modului în care își mușcă partenerul, crezând că acest lucru este incitant. De fapt, în realitate, este vorba de un fel de „moartea pasiunii “. Ar fi bine să nu apelezi la acest truc, dacă nu-l stăpânești.

Publicitate

3. Sărutul în grabă

Sărutul nu trebuie să fie ceva făcut pe fugă. Dacă nu ai suficient timp pentru a savura din plin momentul, mai bine oprește-te la timp. Oamenii fac foarte des asta, fiind mereu în criză de timp, însă acest lucru ar trebui evitat. Sărutul trebuie să fie un moment magic, intens, nu ceva tehnic.

4. Respirația neplăcută

Publicitate

Acesta ar putea fi cel mai important lucru de reținut, atunci când vine vorba de sărut- nu o face niciodată după ce ai mâncat usturoi sau dacă știi că respirația ta nu este cea mai potrivită. Ia-ți mereu o gumă sau o apă de gură la tine, pe care să le poți folosi oricând. Respirația neplăcută poate stinge definitiv orice scânteie.

5. Buzele uscate

Folosește mereu un balsam de buze pentru a le avea hidratate întotdeauna. Buzele uscate pot duce la crăpături și chiar la sângerări. În plus, senzația nu va fi deloc plăcută nici pentru tine, nici pentru partener.

6. Monotonia

Monotonia este lucrul de care se feresc toate relațiile. Și în această situație, ea trebuie evitată pe cât posibil. Încearcă să alternezi săruturile cu și fără limbă, pentru o dorință mai mare și apropie-te și de alte zone, cum ar fi lobii urechilor sau gâtul.

7. Dinții

Aceștia sunt foarte sensibili, așa că ai grijă să nu faci mișcări bruște sau să începi să râzi cu poftă în timpul sărutului.

8. Ochii deschiși

Ochii trebuie deschiși doar în momentul în care sărutul s-a încheiat. Ar fi cam ciudat să-i deschizi și să vezi că partenerul tău te privește, nu? Acest lucru poate strica toată magia momentului.

Pentru a avea parte de sărutul perfect, reține toate aceste sfaturi!

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


2 thoughts on "8 GREȘELI pe care să nu le faci când SĂRUȚI"

  1. Mirabela Matei spune:

    Multumim de sfaturi !

  2. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--