8 IMAGINI care arată cum se comportă cuplurile FERICITE


Gesturile sunt deseori mai importante decât cuvintele dulci, indiferent dacă ești la început de relație sau ești căsătorit. Într-adevăr, în cazul în care ești într-o relație de lungă durată, e posibil să se instaleze plictiseala fără să îți dai seama. Nu înseamnă că dragostea s-a stins, doar că trebuie să depui câteva eforturi minore pentru a face ca totul să fie ca la început.
Iată la ce gesturi ar trebui să fii atent pentru a-ți salva relația când simți că totul devine prea monotonă:

1. Fă cât mai multe surprize

Nu e vorba de ceva impresionant. Nu trebuie să petreci mult timp gândindu-te la surprize și cadouri perfecte și nici să cheltui foarte mulți bani. Totul ține de gesturile mici: lasă-i bilețele prin casă, surprinde-ți partenerul cu o cină când vine de la muncă sau cu micul dejun când se trezește, plănuiește o activitate care îi place. Orice gest prin care îi poți arăta iubirea și care o va face pe persoana de lângă tine să zâmbească e perfect.

2. Comunică cât mai mult


Știm cu toții că timpul este cea mai mare nevoie în societate. E posibil să ai un loc de muncă solicitant și un program încărcat. Relația fiind deja destul de avansată, poate minimizați timpul pe care îl petreceți împreună, sau dacă stați în aceeași casă, poate multe zile vă vedeți doar seara, și atunci foarte obosiți. Nu trebuie să uiți totuși că comunicarea e foarte importantă. Din fericire, noile tehnologii o facilitează, așa că îi poți da partenerului mesaje în timpul zilei, când ești la serviciu.

3. Împarte treburile casnice

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

În primul rând, tu sau partenerul nu vă veți simți obosiți dacă nu luați totul asupra voastră. Pe de altă parte, dacă vă stabiliți bine dinainte responsabilitățile, nu vor exista certuri. Chiar și la ziua de curățenie, ar trebui să participați amândoi, pentru că vă va solidifica relația.

4. Petrece timp singur

Viața socială e foarte importantă. Dacă ai o relație serioasă, e posibil să neglijezi acest aspect și să te concentrezi doar pe partenerul tău- ceea ce nu este foarte sănătos nici pentru tine, nici pentru relația ta. Dacă stați prea mult împreună, puțin timp separat vă va ajuta să vi se facă dor unul de celălalt. Astfel, rutina nu se va instala.

5. Nu te gândi că vrei alt partener

Nimeni nu este perfect. Este în regulă să ai standarde înalte. După o perioadă e normal să ai mai multe pretenții decât la început mai ales că începi să vizualizezi un viitor cu acea persoană și vrei, chiar fără să îți dai seama, ca acea persoană să fie perfectă. Astfel ai tendința să te uiți în jur, gândindu-te că vrei ceva mai bun. Nu uita însă că acest om ți-a plăcut la început, iar rutina nu este un motiv pentru a renunța la el. Dacă ai tot mai multe gânduri care țin de schimbarea partenerului, relația riscă să nu mai funcționeze și vor apărea cât mai multe certuri, pentru că tu ai fi convins că meriți ceva mai bun. Apreciază iubirea omului de lângă tine.

 

Iată 8 imagini haioase care arată cum se comportă cuplurile îndrăgostite:

 

#1

1-18-423x600-4731701

#2

12-6-423x600-8783853

 

#3

2-19-422x600-1171705

#4

10-10-480x600-7944144

#5

9-12-418x600-3308215

#6

7-18-418x600-1517191

#7

 

3-19-423x600-5711581

#8

6-17-422x600-3499319

 

Ilustratii: Yehuda Devir


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.