8 IMAGINI care arată cum se comportă cuplurile FERICITE

Gesturile sunt deseori mai importante decât cuvintele dulci, indiferent dacă ești la început de relație sau ești căsătorit. Într-adevăr, în cazul în care ești într-o relație de lungă durată, e posibil să se instaleze plictiseala fără să îți dai seama. Nu înseamnă că dragostea s-a stins, doar că trebuie să depui câteva eforturi minore pentru a face ca totul să fie ca la început.
Iată la ce gesturi ar trebui să fii atent pentru a-ți salva relația când simți că totul devine prea monotonă:

1. Fă cât mai multe surprize

Nu e vorba de ceva impresionant. Nu trebuie să petreci mult timp gândindu-te la surprize și cadouri perfecte și nici să cheltui foarte mulți bani. Totul ține de gesturile mici: lasă-i bilețele prin casă, surprinde-ți partenerul cu o cină când vine de la muncă sau cu micul dejun când se trezește, plănuiește o activitate care îi place. Orice gest prin care îi poți arăta iubirea și care o va face pe persoana de lângă tine să zâmbească e perfect.

2. Comunică cât mai mult

Știm cu toții că timpul este cea mai mare nevoie în societate. E posibil să ai un loc de muncă solicitant și un program încărcat. Relația fiind deja destul de avansată, poate minimizați timpul pe care îl petreceți împreună, sau dacă stați în aceeași casă, poate multe zile vă vedeți doar seara, și atunci foarte obosiți. Nu trebuie să uiți totuși că comunicarea e foarte importantă. Din fericire, noile tehnologii o facilitează, așa că îi poți da partenerului mesaje în timpul zilei, când ești la serviciu.

3. Împarte treburile casnice

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

În primul rând, tu sau partenerul nu vă veți simți obosiți dacă nu luați totul asupra voastră. Pe de altă parte, dacă vă stabiliți bine dinainte responsabilitățile, nu vor exista certuri. Chiar și la ziua de curățenie, ar trebui să participați amândoi, pentru că vă va solidifica relația.

4. Petrece timp singur

Viața socială e foarte importantă. Dacă ai o relație serioasă, e posibil să neglijezi acest aspect și să te concentrezi doar pe partenerul tău- ceea ce nu este foarte sănătos nici pentru tine, nici pentru relația ta. Dacă stați prea mult împreună, puțin timp separat vă va ajuta să vi se facă dor unul de celălalt. Astfel, rutina nu se va instala.

5. Nu te gândi că vrei alt partener

Nimeni nu este perfect. Este în regulă să ai standarde înalte. După o perioadă e normal să ai mai multe pretenții decât la început mai ales că începi să vizualizezi un viitor cu acea persoană și vrei, chiar fără să îți dai seama, ca acea persoană să fie perfectă. Astfel ai tendința să te uiți în jur, gândindu-te că vrei ceva mai bun. Nu uita însă că acest om ți-a plăcut la început, iar rutina nu este un motiv pentru a renunța la el. Dacă ai tot mai multe gânduri care țin de schimbarea partenerului, relația riscă să nu mai funcționeze și vor apărea cât mai multe certuri, pentru că tu ai fi convins că meriți ceva mai bun. Apreciază iubirea omului de lângă tine.

 

Iată 8 imagini haioase care arată cum se comportă cuplurile îndrăgostite:

 

#1

1-18-423x600-4731701

#2

12-6-423x600-8783853

 

#3

2-19-422x600-1171705

#4

10-10-480x600-7944144

#5

9-12-418x600-3308215

#6

7-18-418x600-1517191

#7

 

3-19-423x600-5711581

#8

6-17-422x600-3499319

 

Ilustratii: Yehuda Devir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.