8 LUCRURI care îl fac pe un BĂRBAT să fie nebun după tine

O relație se bazează, în general, pe atenție, încredere, grijă și sentimente. Totuși, există și alte metode pentru a ține un bărbat lângă tine și pentru a-l face să-și dorească să nu te mai piardă.  Monotonia poate distruge orice relație, indiferent de sentimentele dintre parteneri. De aceea, iată o listă cu mici lucruri care îi pot stârni imaginația oricărui bărbat.

1. Hainele

Bărbații își doresc să aibă lângă ei femei cât mai frumoase. Chiar și atunci când stați acasă, look-ul tău trebuie să fie unul bine pus la punct. Înlocuiește pijamalele largi cu pisicuțe, cu o rochie sau un halat din mătase și machiază-te natural. Astfel, vei avea parte de o seară romantică, ce te-ar putea face să ratezi finalul filmului.

2. Lenjeria

Nu multe lucruri pot capta atenția unui bărbat. Pe lângă imaginea unei femei dezbrăcate, bărbații sunt înnebuniți după femeile în lenjerie. Acestea pot fi chiar mai sexy! Designerii au scos colecții de lenjerii ce-ți taie respirația. Pentru a-l face pe partenerul tău să te soarbă din priviri, surprinde-l cu cea mai atrăgătoare lenjerie a ta!

3. Mirosul

FOLLOW ME

Aroma parfumului tăi îl poate cuceri pe deplin. De asemenea, parfumul poate spune foarte multe lucruri despre tine. Bărbații sunt atenți la mirosul parfumului tău, în funcție de eveniment. Cel cu aromă de citrice se potrivește la locul de muncă, cel floral este asociat cu prietenia și feminitatea. Bărbații adoră aromele dulci, cum ar fi vanilia.

4. Contacul vizual

Dacă ești într-un pub, iar într-o mulțime de oameni, vezi o persoană care te privește în ochi, ce faci? Dacă se uită insistent și atractiv, tu îi poți răspunde la priviri cu un zâmbet. În cazul în care toate merg așa cum trebuie, unul dintre voi va face primul pas. Bărbații obișnuiesc să se uite fix în ochii partenerelor lor, nu doar pentru a le arăta că sunt atenți la ele, ci și pentru a vedea cât de senzuale sunt.

5. Sportul

Studiile arată că bărbații preferă femeile care nu se tem de puțină transpirație și de oboseală. Sportul declanșează hormonul fericirii. Așadar, sportul împreună poate fi o idee excelentă!

6. Dușul

Dacă tot transpirați amândoi, de ce să nu faceți și duș împreună? Bărbații iubesc să facă duș cu iubitele lor, sau să aibă parte de o baie cu multă spumă, din când în când. Acest lucru oferă confort și intimitate. Este un pas important într-o relație.

7. Pozele senzuale

Nu este nimic rău în a-i trimite partenerului tău poze senzuale cu tine (ai grijă, totuși, ca pozele să nu ajungă în altă parte). Dacă partenerul tău este plecat și-ți dorești să-l faci să se întoarcă mai repede acasă, trimite-i o astfel de fotografie. Astfel, se va gândi doar la tine, până va veni acasă.

8. Autoritatea

În unele situații, bărbații preferă ca femeile să aibă controlul. Le place să fie dominați, din când în când. Se simt atrași de femeile care spun ce le place, ce vor să facă sau ce așteptări au de la ei.  Totuși, nu exagera! Bărbatul încă are orgoliul său și nu vrea să fie dominat în permanență. Acestea este un joc, pe care îl poți încerca uneori.

Sunt o mulțime de moduri prin care îți pot seduce partenerul, în fiecare zi și nu este nimic în neregulă în a-ți dori să-l mulțumești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.