8 LUCRURI care te vor convinge că BĂRBATUL tău te iubește cu adevărat

Dragostea de pe micile ecrane și din cărțile romantice te-a învățat să crezi că un bărbat care te iubește sincer trebuie să te umple cu flori și bijuterii, să fie nebun după tine și cel puțin o dată să salveze lumea în onoarea ta.  Totuși, astfel de lucruri nu se găsesc de fiecare data, motiv pentru care ai putea fi un pic dezamăgită.

Iată unele dintre cele mai clare semen că partenerul tău te iubește cu adevărat

1. Te ascultă de fiecare dată

De cele mai multe ori, bărbații adoră să vorbească mai mult despre ei și mai ales despre realizările lor. Dacă ai înâlnit un bărbat care este mai atent la tine, decât la el, înseamnă că este alesul.  Este foarte important ca un om să aibă răbdare să te asculte, mai ales în situațiile mai puțin plăcute din viața ta.

2. Îi pasă de prietenii și de familia ta

Un bărbat care te iubește va fi interesat de cercul tău de prietenii și se va comporta mereu cât mai frumos cu membrii familiei tale.  În plus, nu va încerca să te îndepărteze de cei dragi și va înțelege că ei fac parte din lumea ta, chiar dacă poate nu îi va plăcea de toți.

FOLLOW ME

3. Nu te exclude din conversații și nu te condamnă

Deseori se întâmplă ca bărbații, simțindu-se superiori, să încerce să-și umilească partenera, eliminând-o dintr-o conversație sau interzicându-i să-și exprime părerea. Acesta este un lucru extreme de greșit, iar un astfel de bărbat nu ar trebui să fie lăsat în viața ta.  Dacă nu face aceste lucruri și te tratează pe picior de egalitate, atunci ar trebui să fii mândră.

4. Este mândru de tine și de succesele tale

Mulți bărbați nu își doresc lângă ei femei puternice, care să aibă succes, deoarece consider că ei trebuie să fie superiori. Dacă partenerul tău se bucură de reușitele tale și te laudă la cei din jur, ar trebui să-l prețuiești și să fii convinsă că te iubește.

5. Îți mulțumește și te laudă mereu

O femeie iubește să se simtă apreciată și respectată. De aceea îi place să vadă că eforturile sale nu sunt în zadar. Dacă ai un astfel de bărbat lângă tine, care te laudă mereu și îți este recunoscător pentru toate lucruri pe care le faci, ai un mare noroc. Mai ales dacă acest lucru se întâmplă după ani de căsnicie.

6. Face compromisuri de dragul tău

Compromisurile sunt firești în orice relație. Totuși, este o diferență între a face un compromis pentru că ești presai și a face din pură intenție. Un bărbat care te iubește cu adevărat, nu se va simți obligat să faci anumite lucruri pentru tine, ci le va face cu plăcere, doar de dragul relației.

7. Îți acceptă părerile

Atunci când iubești un om, trebuie să-l accepți așa cum este și să-I accepți părerile. Este un lucru foarte important. Dacă cel de lângă tine te contrazice mereu și crede că doar el are dreptate, înseamnă că nu te iubește cu adevărat.

8. Ești prioritatea sa

Un om care te iubește te va pune întotdeauna pe primul loc în viața lui. În plus, va ține mereu cont de părerile și de dorințele tale și nu va lăsa pe nimeni și nimic să intervină. Înainte de orice hotărâre, te va întreba și-și va face planurile în funcție de ceea ce vrei și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.