8 LUCRURI pe care BĂRBAȚII le vor de la femei

Expresia „bărbatul este un vânător, iar femeia este o pradă” este la fel de veche ca lumea și este relevantă chiar și în zilele noastre. La urma urmei, doamnele caută niște cavaleri hotărâți și curajoși. Dar, uneori dorința de a vâna trebuie să fie indusă. Și aici intervine viclenia feminină – trebuie să joci subtil, pentru că accesibilitatea reduce valoarea oricărei prăzi.

Iată câteva sfaturi pentru a-i stârni interesul bărbatului pe care ți-l dorești:

1. Zâmbește

Oamenii de știință au demonstrat că femeile care zâmbesc atrag sexul puternic, mai mult decât cele care arată prea misterioase sau încrezătoare în sine. Zâmbind, îi trimiți un semnal bărbatului: „Sunt fericită și te voi face la fel.” Și cine va refuza o astfel de ofertă? Deci, zâmbetul este cheia. Chiar și atunci când vorbești cu el la telefon, pentru că starea ta se transmite de la distanță.

2. Arată-ți interesul

Sexului puternic (ca și celui slab) îi place să simtă că cineva este interesat de el. Întreabă-l de hobby-urile, perspectiva sa și obiectivele pe care și le-a impus. Observă interlocutorul și dezvoltă subiectul la care a reacționat cel mai mult și mai activ. Dacă nu îi înțelegi hobby-urile, nu îi arăta asta, ci mai bine află ce îl interesează pe el la acele activități. Spre exemplu:

FOLLOW ME

Nu: „Nu știu de ce îți plac motocicletele, poate fi periculos!”

Mult mai bine: „Am vrut mult timp să înțeleg ce îi atrage atât de mult pe oameni la plimbările cu motocicletele, pentru că arată periculos din exterior”.

3. Cere-i ajutorul

Crează o situație în care omul care te place să se simtă bine. În epoca femeilor puternice și independente, șansele ca sexul mai puternic să se pară un învingător și protector sunt foarte limitate.

Cere-i ajutorul dacă ai nevoie să repari sau să muți ceva prin casă, sau dacă ai probleme cu mașina. Așa că îi vei da acestuia ocazia să se simtă puternic și să simtă că îl îndrăgești.

4. Arată-i recunoștință sinceră

Dacă să-i ceri ajutorul este un indiciu al interesului, atunci mulțumirile sunt o recunoaștere directă, dar subtilă, că bărbatul este special pentru tine. Este, de asemenea, o oportunitate de a-i face un compliment, a cărui valoare nu poate fi subevaluată. De aceea, înlocuiește „mulțumesc” cu expresia „Ai făcut-o foarte bine. M-ai ajutat foarte mult, nu aș fi putut să o fac fără tine. „

Apropo, momentul în care îți exprimi recunoștința este cel ideal pentru flirturi. Vino mai aproape, atinge-l, privește-l în ochi. Invită-l ca semn de recunoștință la o ceașcă de cafea sau un pahar de vin.

5. Fă-l să se simtă puternic

Spune-i des că lângă el, ca lângă nimeni altcineva, te simțiți în siguranță și nu te temi de nimic.

Caută un pretext pentru a vorbi de siguranță, căci astfel este ciudat, așa că „ajută” un bărbat să aibă grijă de tine. De exemplu, cere-i să te ducă acasă, pentru că este întuneric sau pentru că plouă și nu ai o umbrelă (chiar dacă ea este acolo).

6. Fii directă

Nu e un secret faptul că pentru bărbați nu e deloc ușor să înțeleagă indiciile pe care le dai. Și totuși, femeile au o predilecție pentru a sugera lucruri în loc să le spună direct. Exprimă-ți gândurile în mod direct.

 

 

 

7. Fii consecventă

Într-o conversație cu un bărbat, mai ales unul de care îți place, este important să rămâi pe aceeași linie de conduită. Dar se întâmplă adesea ca o femeie, din cauza dorinței de a părea misterioasă, sau din cauza schimbării banale a stării de spirit să-și schimbe dramatic strategia acțiunilor, iar sexul puternic să nu le înțeleagă, și, sa devină, uneori nervos.

8. Nu te comporta ca un prieten

Încercând să atragă atenția unui bărbat, uneori o femeie începe să se comporte ca și prietenul său apropiat: ascultă povestiri despre alte fete, oferă sfaturi și oferă ajutor. Acest comportament contravine regulilor jocului pe care l-ai început. Prin urmare, dacă un bărbat este interesant pentru tine, și pare un posibil partener, nu ar trebui să începi să construiești o prietenie cu el. Acționează fără ambiguitate: privește-l, vorbește-i și comportă-te ca o femeie atrasă de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.