8 LUCRURI pe care FEMEILE nu recunosc că le fac

Fetele sunt foarte foarte complexe şi misterioase. Adaugă la asta şi obsesie, o doză de gelozie, puţină dramă şi o mulţime de complicaţii.

Iată 10 lucruri pe care le fac fetele, şi deşi păstrează secretul, nu le pasă dacă sunt judecate pentru asta:

1. Foloseşte machiaj doar pentru poze

În spatele fiecărei imagini impecabile pe care o vezi pe Instagram este o pregătire intensă de 2 ore. Fetele petrec ore întregi în faţa oglinzii pentru a obţine cât mai multe aprecieri. Va face o sută de poze, însă doar una va fi suficient de bună pentru a le-o arăta prietenilor din mediul online.

2. Este mereu în căutarea complimentelor

O tehnică care funcționează de fiecare dată este să se plângă de aspectul fizic, doar pentru a auzi „glumești? Tu nu eşti grasă, arăţi perfect. ” Și asta ajută cu problemele legate de stima de sine.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Ţine mereu telefonul în mână

Toată lumea face acest lucru, şi nu doar fetele. Dar ce poate face o fată dacă telefonul său este plin cu mesaje text la care e musai să răspundă și cu notificări pe reţelele sociale? Şi nu uita de Snapchat sau Instastory. E necesar să ştie toţi prietenii virtuali cum îţi petreci ziua.

4. Se compară cu celelalte fete

Da, se va compara cu fata care ţe-a salutat pe stradă, sau cu fata care a apreciat postarea pe Facebook. Nu contează dacă aude că e cea mai grozavă fată din lune, va ignora complimentele și de multe ori se va simţi nesigură în preajma altor fete.

5. Este indecisă, mereu.

Nu fă niciodată greșeala de a întreba o fată unde vrea să mănânce. Repet, niciodată. Fetele sunt cunoscute că nu pot decide niciodată unde vor să mănânce. Și probabil vă veţi pierde minţile până să luaţi această decize.

6. Cumpărăturile nu sunt o necesitate, ci o plăcere

Nu contează dacă va purta vreodată acele lucruri pe care le-a cumpărat într-o zi întreagă petrecută în mall. Şi totul doar pentru că: iubește pantofii, iar aceste colecții de pantofi ar putea fi suficiente pentru a-şi deschide un magazin propriu. Și totuși o vei vedea mereu în aceeaşi pereche.

7. Stă doar într-un grup

Fie că este mall sau baie, fetele merg în grupuri. Motivul? Fetele trebuie să le aibă întotdeauna pe prietenele lor aproape, pentru a le oferi sfaturi la cumpărături sau sfaturi în dragoste. Sau să că arată perfect în timp ce își fixează rujurile în oglindă.

8. Vorbeşte mereu doar despre ea

Ai observat vreodată cum fetele se plâng mereu despre cum arată. Chiar și Angelina Jolie ar putea face asta uneori, deşi pentru alții, probabil pare perfectă. Alte fete își invidiază probabil picioarele sau părul matasos. Cu toate acestea, încă nesiguranța fetelor atinge deseori limite destul de mari.

Dacă ai o prietenă cu o stimă de sine scazută, asigură-te că eşti alături de ea pentru a o încuraja. Toată lumea are anumite calități care îi fac unici şi diferiţi, dar în asta constă partea fermecătoare a vieţii. Aminteşte-i aceste calități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.