8 LUCRURI pe care FEMEILE nu recunosc că le fac


Fetele sunt foarte foarte complexe şi misterioase. Adaugă la asta şi obsesie, o doză de gelozie, puţină dramă şi o mulţime de complicaţii.

Iată 10 lucruri pe care le fac fetele, şi deşi păstrează secretul, nu le pasă dacă sunt judecate pentru asta:

1. Foloseşte machiaj doar pentru poze

În spatele fiecărei imagini impecabile pe care o vezi pe Instagram este o pregătire intensă de 2 ore. Fetele petrec ore întregi în faţa oglinzii pentru a obţine cât mai multe aprecieri. Va face o sută de poze, însă doar una va fi suficient de bună pentru a le-o arăta prietenilor din mediul online.


2. Este mereu în căutarea complimentelor

O tehnică care funcționează de fiecare dată este să se plângă de aspectul fizic, doar pentru a auzi „glumești? Tu nu eşti grasă, arăţi perfect. ” Și asta ajută cu problemele legate de stima de sine.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Ţine mereu telefonul în mână

Toată lumea face acest lucru, şi nu doar fetele. Dar ce poate face o fată dacă telefonul său este plin cu mesaje text la care e musai să răspundă și cu notificări pe reţelele sociale? Şi nu uita de Snapchat sau Instastory. E necesar să ştie toţi prietenii virtuali cum îţi petreci ziua.

4. Se compară cu celelalte fete

Da, se va compara cu fata care ţe-a salutat pe stradă, sau cu fata care a apreciat postarea pe Facebook. Nu contează dacă aude că e cea mai grozavă fată din lune, va ignora complimentele și de multe ori se va simţi nesigură în preajma altor fete.

5. Este indecisă, mereu.

Nu fă niciodată greșeala de a întreba o fată unde vrea să mănânce. Repet, niciodată. Fetele sunt cunoscute că nu pot decide niciodată unde vor să mănânce. Și probabil vă veţi pierde minţile până să luaţi această decize.

6. Cumpărăturile nu sunt o necesitate, ci o plăcere

Nu contează dacă va purta vreodată acele lucruri pe care le-a cumpărat într-o zi întreagă petrecută în mall. Şi totul doar pentru că: iubește pantofii, iar aceste colecții de pantofi ar putea fi suficiente pentru a-şi deschide un magazin propriu. Și totuși o vei vedea mereu în aceeaşi pereche.

7. Stă doar într-un grup

Fie că este mall sau baie, fetele merg în grupuri. Motivul? Fetele trebuie să le aibă întotdeauna pe prietenele lor aproape, pentru a le oferi sfaturi la cumpărături sau sfaturi în dragoste. Sau să că arată perfect în timp ce își fixează rujurile în oglindă.

8. Vorbeşte mereu doar despre ea

Ai observat vreodată cum fetele se plâng mereu despre cum arată. Chiar și Angelina Jolie ar putea face asta uneori, deşi pentru alții, probabil pare perfectă. Alte fete își invidiază probabil picioarele sau părul matasos. Cu toate acestea, încă nesiguranța fetelor atinge deseori limite destul de mari.

Dacă ai o prietenă cu o stimă de sine scazută, asigură-te că eşti alături de ea pentru a o încuraja. Toată lumea are anumite calități care îi fac unici şi diferiţi, dar în asta constă partea fermecătoare a vieţii. Aminteşte-i aceste calități.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.